Oyun Oynarken Ekran Gitti ve Gelmiyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaanx13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kaanx13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçenlerde bilgisayarım ile oyun oynuyordum birdan ekran gitti ve güç düğmesi yanıp yanıp sönüyordu
Sonra öğrendimki flex kablosu yırtılmış yenisini aldım takdım ama şimdide ekrana görüntü gelmiyor fan çalışmıyor ve 20 sn içerisin de kapanıyor lütfen yardım edin
Bilgisayar Hp G62
İntel core i5 460M
Amd mobility radeon hd 5470 2Gb
4Gb ram

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Geçenlerde bilgisayarım ile oyun oynuyordum birdan ekran gitti ve güç düğmesi yanıp yanıp sönüyordu
Sonra öğrendimki flex kablosu yırtılmış yenisini aldım takdım ama şimdide ekrana görüntü gelmiyor fan çalışmıyor ve 20 sn içerisin de kapanıyor lütfen yardım edin
Bilgisayar Hp G62
İntel core i5 460M
Amd mobility radeon hd 5470 2Gb
4Gb ram
Sorunun flex kablosuyla alakası yok gibi duruyor. Evde farklı bir monitör var mı vga kablosuyla laptopa bağlıyıp görüntü alabiliyor musun bi kontrol edelim.

kaanx13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hoc
Sorunun flex kablosuyla alakası yok gibi duruyor. Evde farklı bir monitör var mı vga kablosuyla laptopa bağlıyıp görüntü alabiliyor musun bi kontrol edelim.
Hocam laptop ekran görüntüsü veren kablo flex o yanmıştı yenisini aldım bilgisayar çalıştı ama işte fan ile ekran çalışmıyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bilgisayar açıldında 20 saniye sonra kapanıyo hocam fan falan çalışmadan

Son düzenleme: