Oyun Oynarken Donmaya Başladı

metlik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
yukledıgın cod serısı orjınal degılse pc nın tarıhını 2012 ye al tekrar gır oyuna sorun duzelırse cod la alakalı duzelmezse baska bısı. kım burdan ne yazsa bos team wiever ındır ıd sıfre at baglanıp bakalım pc ne burdan ancak ezbere sacma sacma cozum sunulur sana.o üst kısımda ''Win 7 home premium x64 sorunu çözecektir.'' yazan arkadaş idolümsün
Bu forumda moderatör dışında özellikle bu konulara bakan bir arkadaş yokmu ya :) bu arada teşekkürler..

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Bir hafta forumdan ayrıldım döndüm.. Etkinlikten girdim konuya yazıyorum :D yukarıdaki metlik arkadaşımızın dediklerine aynen katılıyorum. Windows 7ho e premium bazı oyunlarda(Microsoft store vb) sorun çıkartabilir. Bir dezavantaj da Win 7nin güncellemelerinin artık düşük güncellemeler olması. Kullanılmazmı ? Mis gibide kullanılır. 6aylık z170sistemimde bile home pre x64 kurulu. Win 7hone pre ve ya 10home tamamen tercih meselesidir. 10u seven 10 a 7yi seven 7ye gitsin. Ama önerim 7dir.

=SOH=GarezZz

Asistan
Reaksiyon puanı
70
reis s
Bir hafta forumdan ayrıldım döndüm.. Etkinlikten girdim konuya yazıyorum :D yukarıdaki metlik arkadaşımızın dediklerine aynen katılıyorum. Windows 7ho e premium bazı oyunlarda(Microsoft store vb) sorun çıkartabilir. Bir dezavantaj da Win 7nin güncellemelerinin artık düşük güncellemeler olması. Kullanılmazmı ? Mis gibide kullanılır. 6aylık z170sistemimde bile home pre x64 kurulu. Win 7hone pre ve ya 10home tamamen tercih meselesidir. 10u seven 10 a 7yi seven 7ye gitsin. Ama önerim 7dir.
enin dedigini anlamak ıcın tercuman gereklı ne dıyon sen ya :P