Oyun Oynamak ve İnternete Bağlanmak ıcın telefon arıyorum(Facebook,Twitter)

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi Oyun oynamak ve İnternete Bağlanırken sorun cıkartmıyıcak benı 2-3 sene idare edicek bir telefon arıyorum (Telefonun şekli olsa iyi olur ama farketmez) fiyat aralıgım 1000 tl ye kadar telefon bakıyorum ama aklıma yatarsa 1200 tl ye kadar çıkabılrm :cursing: :cursing: :cursing: :clap: :thumbup1:

(ilk defa konu açıyorum sürçü lisan ettiysek affola )

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Galaxy S3,S3 Mini,HTC One Mini.Ekran konusunda sıkıntınız yok ise biraz daha fazla para veririm diyorsanız Note 2 ye de bakarbilirsiniz,Ayrıca hız ve güncelleme konusunda Nexus 4.Aklıma gelen bunlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone 4 olurmu sizce ? iphone 4s daha iyi diyorlar ama o da benım laptoptan daha pahalı ( laptopuda yenı aldım iphone 4s den daha ucuz :mrgreen: ) iphone 4 ıstedıklerımı sızce yapabılrmı ?

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce iphone 4 olurmu ?? iphone 4s benım laptoptan pahalı (laptopuda yenı aldım 1 ay olmadı ) iphone 4 benm ıstedıklerımı yapabılrmı ? sorun cıkartırmı ?

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sizce iphone 4 olurmu ?? iphone 4s benım laptoptan pahalı (laptopuda yenı aldım 1 ay olmadı ) iphone 4 benm ıstedıklerımı yapabılrmı ? sorun cıkartırmı ?
İstediğin özellikleri iphone 4 karşılıyorsa alabilirsin.Yalnız iphone vereceğin parayla daha iyi android cihazlar da bulabilirsin.Ama iphone da güzeldir sıkıntı yok.Tamamen seni tercihine bağlı bir şey.

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karsılıyormu karsılamıyormu bılmıyorum bu konuda yardım almak ıcın bu konuyu actım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
karşılamasına karşılıyorda, android mi istersin iphone mı? androidde seçeneklerin bol, iphone 4 ün ekranı ufak dersen mecbur android alılcan... tabi windows phone da var ama hiç girmiyorum o konulara, çünkü o kadar kaliteli oyunları yok, olsa bile oyun miktarı olarak android'in yanına yaklaşamaz.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
karsılıyormu karsılamıyormu bılmıyorum bu konuda yardım almak ıcın bu konuyu actım
Telefonun özelliklerine bakacaksın.Tüm oyunları açsın diyorsan yüksek performans ve işlemcisi ve ramı yüksek olan modellere göz gezdirmelisin.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
1200 e Nexus 4 ya da Xperia SP bulabilirsiniz ikisi de oyun ve web performansı olarak iyiler.

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyw saol oyun oynamak ıcın alıcam telefon ınternetede sorunsuz gırebılr dimi ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

inş bulabılırım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ayşe Vergen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone 5s çıkınca oraya kadar düşer ama yılsonunu bulur gibi...

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kafam cok karısık iphone 4 şekıl olarakta marka olarakta guzel telefonda ıstegımı yapa bılrmı acaba :blushing: :mrgreen:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kardesim niyetin sadece oyun oynamak ve int bağlanmak ise gm discovery e bak fazla para vermeye değmez

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GM Discovery aklıma yattı onu bırazdaha araştırıyım alabılırım çok teşekkürler arkadaslar :clap::clap::clap::clap::clap:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ne iphone u dostum :) 1200 tl var diyosan al bi S3,Nexus 4 gitsin. 800 mhz tek çekirdek telefonu ne yapacaksın zaten şarjı su gibi gidiyor.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ne iphone u dostum :) 1200 tl var diyosan al bi S3,Nexus 4 gitsin. 800 mhz tek çekirdek telefonu ne yapacaksın zaten şarjı su gibi gidiyor.
Doğru S3 ün şarjı 10 gün gidiyor. :)
Hala S3 diyorsunuz ya anlam veremiyorum. O para s3 e verilmez.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Doğru S3 ün şarjı 10 gün gidiyor. :)
Hala S3 diyorsunuz ya anlam veremiyorum. O para s3 e verilmez.

1200 e ne alacak? Kıytırık Iphone 4s in bile 1700 tl olduğu ülkede yaşıyoruz akıllı fanboy seni

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
1200 e ne alacak? Kıytırık Iphone 4s in bile 1700 tl olduğu ülkede yaşıyoruz akıllı fanboy seni
Evet bir ios fanboyu olabilirim ama değilim. Çünkü eski bir android kullanıcısıyım. Rehbere bile 4-5 saniyede girebilen telefona o para verilmez. HTC veya Sony değerlendirilmeli. Kastım bu idi. S3 e para verilmez demekle hemen fanboy olunacağını senden duyuyorum.
Ayrıca iphone kullandın mı ki şarjından veya işlemcisinden şikayetçisin? Kullanmadıysan yorum yapmaya hakkın yok. Ben s3 de kullandım şuan iphone kullanıyorum.

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iPhoneunun en buyuk sorunu fiyat+performans dengesizliği. Bi Nexus 4 iphone 4 u beşe katlayacak özelliklere sahip.ama isletim sistemi farkli oldugu icin KIYASLAYAMIYIRUZ.işin asil ilginci use fiyatlarinin ayni olmasi....

Note 2' den tapatalk aracılığıyla.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Evet bir ios fanboyu olabilirim ama değilim. Çünkü eski bir android kullanıcısıyım. Rehbere bile 4-5 saniyede girebilen telefona o para verilmez. HTC veya Sony değerlendirilmeli. Kastım bu idi. S3 e para verilmez demekle hemen fanboy olunacağını senden duyuyorum.
Ayrıca iphone kullandın mı ki şarjından veya işlemcisinden şikayetçisin? Kullanmadıysan yorum yapmaya hakkın yok. Ben s3 de kullandım şuan iphone kullanıyorum.

Rehbere artık 4-5 saniyede girmiyor canım, Güncelleme ile düzeldi o. Iphone 3 gs kullandım 2 sene. 4s de kullandım ama arkadaşımın dı. 10 dakika 1080p video izlemeye %20 şarj gidiyor neredeyse.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Rehbere artık 4-5 saniyede girmiyor canım, Güncelleme ile düzeldi o. Iphone 3 gs kullandım 2 sene. 4s de kullandım ama arkadaşımın dı. 10 dakika 1080p video izlemeye %20 şarj gidiyor neredeyse.
Ben de o kadar düşmüyor şarjı iphone 5 ile. yani arkadaşının cihazıyla alakalı birşey.
Ben de güncelleme yaptım ama rehber sorunu hala devam ediyor. Fabrika ayarlarına döndürmeme rağmen. Bu sebepten S3 alınmaz fikrimi hala savunuyorum. S4 ü bilmiyorum kullanan varsa rehberi sorunlumu söylesin öğrenelim. Ama htc, sony varken şu sıralar samsung alınmaz.

cagerallstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence 1, 1.5 ay bekle note 3 ve iphone 5s çıkacak telefon fiyatları düşecektir

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:hammer: :hammer: Tekirdağda GM Discovery yok ya :thumbdown: :thumbdown: ben oyun oynamak ıcın telefon arıyorum aslında evde 6 tane pc var ınternete az gırerım

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
iphone 4 seni 2-3 yıl idare etmez ama yurt dışından 5 felan alırsan 1200 e 3 yıl rahat gider

expiremeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardesim iphone alma sakin alma nexus 4 al iphonun kac kati telefon guncelleme destegi yuzunden 3-4 senede kullanirsin hem sik bi tasarimi var

deagle5959

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok şık demişsinde nexus 4 unde altındakı bosluk cok var ya kotu duruor :) arkadaşlar dior galaxy s3 yada s3 mini al