Bedava oyunlardan git o zaman. Biraz paran olsaydı iyi idi. GTA:SA falan alırdın. Noltaljik oyunlara bak.
Noltaljik oyunlara bak.
hocam bu ticket olayı nedir?Soapbox Race World'u tavsiye edebilirim.
Önerdiğim şey bir oyundu ama ticket sorusunu anlamadım.hocam bu ticket olayı nedir?
Önerdiğim şey bir oyundu ama ticket sorusunu anlamadım.
Sistemin Önerdiğim Oyuna Yetiyor Adı Left4dead2 Oyunun Birsürü Moduda Var Modunun Nasıl Yapılacağını Anlatabilirim.Ekran Kartı: 512 MB
Ram: 4 GB
Konusu ve Tarzı Önemli Değil
Yetişkin İçeriği İçermemeli
OYUN ÖNERİN!
Benim Hesapta 150 tl Var İstersen Para Yollama Varsa Steamda Bir Gün Yollayabilirim 10 TL.
Bu oyun ne kadar yer kaplar ?Soapbox Race World'u tavsiye edebilirim.
Sanırsam 4-5GB gibi bir şey diye hatırlıyorum. Önceden oynardım fazlasıyla.![]()
Wilmot's Warehouse | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Wilmot's Warehouse oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!www.epicgames.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu oyun ne kadar yer kaplar ?
bedava dedm. ayrıca 1.16.2 ile artık 4 gb ram bile yetmiyorMinecraft ve roblox.
BenIM RoBUZkjum VaR TMmıCidden roblox oynayabilirsin PC üzerinden şaka yapmıyorum 1milyon oyun içerisinden çok kaliteli oyunlar bulabilirsin aksiyo istersen blachawk mission ,RP istersen anomics,farklı bir oyunistiyorsan breaking point ama sana önerim hedgerows videosunu atacağım roblox olduğuna inanamaycaksın arkadaşlar şu oyunu bir değerlendirimisiniz oyun deneme sürümü yayınlandı birkaç haftaya çıkacak sanırım şu anlık hedgerows 1 var o da fena deil
dilencimiyim len ben biri spotify veriyo biri steam 10 tl veriyo rgngjrsnSistemin Önerdiğim Oyuna Yetiyor Adı Left4dead2 Oyunun Birsürü Moduda Var Modunun Nasıl Yapılacağını Anlatabilirim.
Benim Hesapta 150 tl Var İstersen Para Yollama Varsa Steamda Bir Gün Yollayabilirim 10 TL.
bu arada videoyu izledim, ekran kartı değil ram 4 gb.Cidden roblox oynayabilirsin PC üzerinden şaka yapmıyorum 1milyon oyun içerisinden çok kaliteli oyunlar bulabilirsin aksiyo istersen blachawk mission ,RP istersen anomics,farklı bir oyunistiyorsan breaking point ama sana önerim hedgerows videosunu atacağım roblox olduğuna inanamaycaksın arkadaşlar şu oyunu bir değerlendirimisiniz oyun deneme sürümü yayınlandı birkaç haftaya çıkacak sanırım şu anlık hedgerows 1 var o da fena deil
CS Source , Battlefield 3 , Call Of Duty Modern Warfare , Half Life 2 , Portal 3 , Medal Of Honor Allied Assault 1 , Far Cry 2 , Need For Speed Most Wanted.
Bende 64MB ekran kartı var. Ben şunları oynadım ; Cod 1 (Bitirdim.) Cod 2 (Kaldırmadı. 600P 3Fps aldım.) Medal Of Honor Allied Assault (Yarısını bitirdim , sildim.) Nfs Underground 2 (Yarısını bitirdim , bezdim). Fakat 512MB Vb. Olsaydı yazdığım oyunları oynardımbu arada videoyu izledim, ekran kartı değil ram 4 gb.
Ekli dosyayı görüntüle 111588
Ekli dosyayı görüntüle 111588
Ekli dosyayı görüntüle 111592
portal 3 oynayamazdın.Bende 64MB ekran kartı var. Ben şunları oynadım ; Cod 1 (Bitirdim.) Cod 2 (Kaldırmadı. 600P 3Fps aldım.) Medal Of Honor Allied Assault (Yarısını bitirdim , sildim.) Nfs Underground 2 (Yarısını bitirdim , bezdim). Fakat 512MB Vb. Olsaydı yazdığım oyunları oynardım![]()
?? Aklım gitmiş. Şimdi fark ettim.portal 3 oynayamazdın.
çünkü yok