Oyun Önerebilirmisiniz?

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Arkadaşlar sadece ekran kartını yazacağım diğer bileşenlerim yeterli bu ekran kartının altından kalkacağı oyunlar önerirmisiniz? Bu aralar 1080p Orta ayarlarda ETS2 ve ATS takılıyorum akıcı oynatıyor kart ama hep aynı oyunları oynamak belli bir yerden sonra sıkıyor çünkü. Önerilerinizi bekliyorum.

Asus GTX 275 896MB 448Bit GGDR3

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Assassin's Creed 1, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition, Sniper: Ghost Warrior

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Assassin's Creed 1, Assassin's Creed 2, Assassin's Creed Brotherhood, Assassin's Creed Revelations, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition, Batman: Arkham Asylum, Sniper: Ghost Warrior

ASC'nin çoğu oyununu bitirdim daha önce. Özellikle 3 ve 4'ü bayağı oynadım. Batman pek tarzım değil. Sniper ghost warrior'u da bitirdim. Teşekkürler yine de.

YokDahaNeler

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Hollow Knight'ın harika ötesi bir oyun olduğunu düşünüyorum, kesinlikle bir bak derim. Tür: metroidvania platform

beleşadam

Profesör
Reaksiyon puanı
907
ASC'nin çoğu oyununu bitirdim daha önce. Özellikle 3 ve 4'ü bayağı oynadım. Batman pek tarzım değil. Sniper ghost warrior'u da bitirdim. Teşekkürler yine de.
RimWorld oyna 5000 yılındaki afrika simulatörü oyunu gibidir ama araştırma yapa yapa o gezegenden çıkınca oyunu bitirmiş oluyorsunuz, mükemmel bir oyun. Modlardan bahsetmek istemiyorum(sizde bakmayın bence) çünkü bi bakışta 200 mod indirebiliyorsunuz ve uzun zaman alıyor onları güncellemek başka bir iş zaten. Ama evet modlar oyuna eğlence katıyor.