arabda olsa ök tehlikeli üzenim hastaEpilepsi nöbeti (yada krizi), beyin normal aktivitesinin, sinir hücrelerinde geçici olarak meydana gelen anormal elektriksel aktivite sonucu bozulması ile oluşan klinik bir durumdur.Dikkat et.
arabda olsa ök tehlikeli üzenim hastaEpilepsi nöbeti (yada krizi), beyin normal aktivitesinin, sinir hücrelerinde geçici olarak meydana gelen anormal elektriksel aktivite sonucu bozulması ile oluşan klinik bir durumdur.Dikkat et.
Evet,tehlikeli bir hastalık.İntihar ve Psikoloji sorunları yapıyor.Orkun Işıtmaktan izleyebilirsiniz.arabda olsa ök tehlikeli üzenim hasta
küzenim yemek ten geçirdi korktum bayaEvet,tehlikeli bir hastalık.İntihar ve Psikoloji sorunları yapıyor.Orkun Işıtmaktan izleyebilirsiniz.
bez al altına yaparsanyükleniyorD
Mesaj otomatik birleştirildi:
umrumda değil![]()
Oyundan sonra karnına ağrılar girince hbaer verirsin ?yükleniyorD
umrumda değil![]()
? umarım olmaz zaten korku oyunları yüzündn ölüyorumOyundan sonra karnına ağrılar girince hbaer verirsin ?
tamam abi almaya giddiyorumküzenim yemek ten geçirdi korktum baya
bez al altına yaparsan
Oyunsuzluktan ölyüyorum. ztn yeni pceyide bu bilgisayarın ömrü bittince siperis etcez ve ben beklemeye razı değilim.
farketmez oyun bedava paralı (bedava olursa daha ii olur)
Karantinada zaman geçirecek.
Patoto Pc emin Sistem özellikleri!
4 GB RAM
intel core i5 4210U CPU 1.70 GHz 2.40 GHz
EKRAN KARTI: İNTEL HD GRAPHİCS 4000 112 vram
Ultra patoto pc em icin önerilerss beklerim.
Bilmiyorum beğenir misiniz ben ETS 2 yi ,özellikle de Mod olayını baya bi beğenmiştim; aksiyon olarak "risk of rain 2" baya bi heyecanlıydı, yine şuan wine-dxvk-lutris aracılığıyla oynadığım "wwe 2K battlegrounds" u da önerebilirim.Oyunsuzluktan ölyüyorum. ztn yeni pceyide bu bilgisayarın ömrü bittince siperis etcez ve ben beklemeye razı değilim.
4 GB RAM
need for speedin underground tan most wanted 2 ye kadar yükleyebilirsinOyunsuzluktan ölyüyorum. ztn yeni pceyide bu bilgisayarın ömrü bittince siperis etcez ve ben beklemeye razı değilim.
4 GB RAM