Kaldır ama biraz daha ayrıntı verirseniz kaç fps alabileceğinizi bulabilirim.Ekran kartınız nedir mesela.benim pc özellikleri şöyle
8gb Ram
İntel Core i5 CPU M 560 @ 2.67GHz
İntel (R) HD Graphics
sizce lol ve csgo kaldırırmı kaldırırsa kaç fps verir cevaplarsanız sevinirim
Lol oynarsınız csde emin değilimbenim pc özellikleri şöyle
8gb Ram
İntel (R) HD Graphics
Benim sistemim daha kötü 60 fps sabit oynuyorum.Lol oynarsınız csde emin değilim
Bende csyi geforcenowdan lolude 60 70 fightlerda 30 fps ile oynuyorum :/Benim sistemim daha kötü 60 fps sabit oynuyorum.
Ekran kartımda İntel (R) HD Graphics yazıyor sadeceKaldır ama biraz daha ayrıntı verirseniz kaç fps alabileceğinizi bulabilirim.Ekran kartınız nedir mesela.
LoL da yüksek fps alırsınız.CSGO yuda açar belki ama fps sorunu yaşabilirsiniz ekran kartınızı da yazarsanız yardımcı olabiliriz.benim pc özellikleri şöyle
8gb Ram
İntel (R) HD Graphics
ekran kartımda sadece Intel (R) HD Graphics YazıyorLoL da yüksek fps alırsınız.CSGO yuda açar belki ama fps sorunu yaşabilirsiniz ekran kartınızı da yazarsanız yardımcı olabiliriz.
Model yaz yada, ya da çalıştıra dxdiag yaz orada ekran de oranın fotosunu at.ekran kartımda sadece Intel (R) HD Graphics Yazıyor
1 ay olmuş konuya.Model yaz yada çalıştıra dxdiag yaz orada ekran de oranın fotosunu at.
Hiç farketmedim uyardığın için teşekkür ederim.1 ay olmuş konuya.