Oyun indirirken internet yavaşlıyor

pmlpml1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bilgisayarıma LAN kablosuyla modeme bağlıyorum. Steam üzerinden oyun indiriyorum. Ailem yavaşladığını söylüyor internetin. Telefona girince sosyal medyada gezinemiyorum yani internet gidiyor bildiğimiz. Fakat PC'de oyun inmeye devam ediyor. Nasıl düzeltebilirim?

Ata_

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Mantıken oyun indiği için internet harcıyor ve doğal olarak yavaşlıyor bunu önleyemezsin. Evde kullanmadığın aletlerin internetini kesebilirsin biraz daha hızlanır.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
İnternet paketin nedir? Yavaşlama olur ama bu kadar olmaması gerekir

pmlpml1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Mantıken oyun indiği için internet harcıyor ve doğal olarak yavaşlıyor bunu önleyemezsin. Evde kullanmadığın aletlerin internetini kesebilirsin biraz daha hızlanır.
Ama telefona birşey indirdiğimde herkes gayet iyi kullanıyor sadece PC'ye indirirken bu sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternet paketin nedir? Yavaşlama olur ama bu kadar olmaması gerekir
16 megabit superonline. Evet hatta yavaşlamıyor telefonda wifinin yanında ! işareti çıkıyor.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ama telefona birşey indirdiğimde herkes gayet iyi kullanıyor sadece PC'ye indirirken bu sorun var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 megabit superonline. Evet hatta yavaşlamıyor telefonda wifinin yanında ! işareti çıkıyor.
Valla ben tt 16 megabit kullanırken steamdan oyun indirirken girebiliyordum rahatça, birde oyunu WiFi üzerinden indirmeyi dene veya modemi değiştirip dene oda olmazsa müşteri temsilcisi ile görüş.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
steam üzerinden hız limiti koy 8mbit ile indirsin. diğer 8 de evdeki diğer kişilere kalsın.. steam oyun indirmeye başladı mı tüm interneti sömürüyor. superonline ın yapacağı birşey yok. steama hız limiti koyun yada gece indirmeye bırakın.