cagatay913
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
sistemim: AMD RADEON 5450HD 2 GB , 2.00 GHZ AMD ATHLON , 3 GB RAM , 240 GB KİNGSTON SSD
Windows 10.sistemim: AMD RADEON 5450HD 2 GB , 2.00 GHZ AMD ATHLON , 3 GB RAM , 240 GB KİNGSTON SSD
Windows 10.
ama win 8.1 de hiç böyle olmuyor direk başlıyorWindows 10.
Korsan önermiyoruz. Orijinal olarak indirin. UEFI olarak kurun. EFI/UEFI yani GPT. Anakartınız nedir?ben win 10 lite ,performance ,pro indirdim ama hepside win 10 logosu geliyor ve siyah ekranda kalıyo halbuki rufus ile yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama win 8.1 de hiç böyle olmuyor direk başlıyor
win 10 pro zaten microsoftun sitesinden yine olmadıKorsan önermiyoruz. Orijinal olarak indirin. UEFI olarak kurun. EFI/UEFI yani GPT. Anakartınız nedir?
ana kart : ASUS M2NPVMX ve uefi yok sade cmos ama bir tek win 10 da yaptı böyleKorsan önermiyoruz. Orijinal olarak indirin. UEFI olarak kurun. EFI/UEFI yani GPT. Anakartınız nedir?
Evet desteği yokmuş. Onun çözümü kolay. USB belleğe 64 bit Windows PE yazdırın. 7 ya da Vista nın ki olsun. Rufus tan yazın. Daha sonra Windows 10 ISO sunu C: de bir klasör oluşturup çıkartın. Bir de D: gibi bölüm oluşturun. (Yoksa) Komut isteminden C:\ (klasör adı) yazın ve enterlayın. Daha sonra setup.exe yazın enterlayın. Tabi USB den boot edin Windows PE yi. Ondan sonra komut istemi kısmını yapın.win 10 pro zaten microsoftun sitesinden yine olmadı
ana kart : ASUS M2NPVMX ve uefi yok sade cmos ama bir tek win 10 da yaptı böyle
ben şu an 8.1 single language yi rufus la flaşa yazıyorum ama oyunlar için iyimiEvet desteği yokmuş. Onun çözümü kolay. USB belleğe 64 bit Windows PE yazdırın. 7 ya da Vista nın ki olsun. Rufus tan yazın. Daha sonra Windows 10 ISO sunu C: de bir klasör oluşturup çıkartın. Bir de D: gibi bölüm oluşturun. (Yoksa) Komut isteminden C:\ (klasör adı) yazın ve enterlayın. Daha sonra setup.exe yazın enterlayın. Tabi USB den boot edin Windows PE yi. Ondan sonra komut istemi kısmını yapın.
8.1 Pro olsa bile değişen bir şey yok. Neyse oyun sorusuna gelince evet normal seviyede.ben şu an 8.1 single language yi rufus la flaşa yazıyorum ama oyunlar için iyimi
klavyene sağlık teşekkür ederimEvet desteği yokmuş. Onun çözümü kolay. USB belleğe 64 bit Windows PE yazdırın. 7 ya da Vista nın ki olsun. Rufus tan yazın. Daha sonra Windows 10 ISO sunu C: de bir klasör oluşturup çıkartın. Bir de D: gibi bölüm oluşturun. (Yoksa) Komut isteminden C:\ (klasör adı) yazın ve enterlayın. Daha sonra setup.exe yazın enterlayın. Tabi USB den boot edin Windows PE yi. Ondan sonra komut istemi kısmını yapın.
Ne 7'si? Desteği bitti sen hâlâ 7 kur diyorsun. 8.1 7'den daha hafif.Aynı ekran kartı bende de var(1 GB versiyonu) ve sana tavsiyem Windows 7 kur, 3 GB RAM ve o işlemci 8.1'e yetmeyebilir.
sistemim: AMD RADEON 54
ben win 10 lite ,performance ,pro indirdim ama hepside win 10 logosu geliyor ve siyah ekranda kalıyo halbuki rufus ile yaptım
ama win 8.1 de hiç böyle olmuyor direk başlıyor
50HD 2 GB , 2.00 GHZ AMD ATHLON , 3 GB RAM , 24