Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar.Yaklaşık 1 yıldır Frisbiy'in bir mausesini kullanıyordum.Sol tık sıkıntı yapmaya başladı değiştirmeye karar verdim.Öneriniz var mı bütçe 200 liraya kadar çıkabilir?
Redragon markasını tek geçerim bu tarz ürünlerde yalnız mağazalarda satılmıyor bazı internet kafelerde özel yerlerde ve internet üzerinde satılıyor.
Redragon USA ( Buradan modellere bakabilirsin. )
200 liraya kadar alabileceğin modeller: Centrophorus, Origin, Lavawolf, Nemeanlion, Titanoboa, Phoenix, Mammoth, Firestorm.
Neden Redragon dersen fiyat performans ürünleri var. Tasarımları çok güzel ve oyuncu ekipmanlarının herbirine güzel isimler veriyorlar ince bir detay ama benim için önemli Ayrıca logosunu çok beğeniyorum aşağıda çok agresif
@Harnapazade Redragon'nun Nemeanlion ve Cobra ürünlerini kullandım hala da elimde mevcutlar. Saydığın hiçbir ürünü önermiyor. Dönemin çok gerisinde kalmış ürünler ama yeni nesil ürünlerini (Cobra vs.) önerebilirim. (Türkiye'de satılmıyor. Amazon veya AliExpress'den bak)