Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar oyun amaçlı bir laptop almayı düşünüyorum 2000-2500 tl arası bütcem var fakat teslimat tarihlerinden dolayı monster marka almayı düşünmüyorum. sizin önerilerinize ihtiyacım var teşekkürler.
Aynı konu başlığı altında bir çok kişiye yardım ettim bir önceki konulara bakarsan ayrıntılı uzun yazılar yazdım bunlardan fikir sahibi olabilirsin.Seni en az 3-4 sene götürecek,Güzel bir oyun notebook u alacaksan bütçene göre en az i7 3610QM işlemci,8GB ram,2gb 128 bit ekran kartı aramalıyız.Yanında 1920x1080 piksel çözünürlük ve 17.3 İnch te olursa tadından yenmez
İnternetten alacaksan : 2000-2500 arası seni, şu an ki piyasada high ayarda rahatlıkla oynatacaktır bu bilgisayarlar .
3) http://www.pcdepo.com/lenovo-y580-59-332600-notebook-urun8211.html Lenovo'nun artılarını sayacak olursak, Gtx660m ekran kartı olması ve aynı zamanda çok büyük bir artı olan 32 gb ssd kullanması fakat ssd,oyun performansına katkı sağlamaz.Ara geçişlerde , bilgisayarın açılışında vb.. şeylerde hdd den daha fazla hız sağlar.Fakat yanında getirdiği - leride var , 1366x768 çözünürlüğü ve Full HD olmaması. Senin için sorun değilse önemi yok tabii.
Mağazadan alacaksan Vatanı,Bimeksi sitelerinden aradıgın segmentte baktım Bu 3 bilgisayara çok yakın özelliklerde f/p canavarı olarak şunlar var: