abdullah_demir1634
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
12-13 bin zorlarsam 14 bine F/P indirimli vs. Laptop arıyorum ama istedğim gibi bir şey bulamadım . Tavsiyelerini bekliyorum.
O paraya masaüstü al daha iyi olur12-13 bin zorlarsam 14 bine F/P indirimli vs. Laptop arıyorum ama istedğim gibi bir şey bulamadım . Tavsiyelerini bekliyorum.
En başta bende PC toplıyacaktım ama mining pandemi stok sorunu vs. yüzünden ekran kartları iyice tavan yaptı.Uygun bir masaüstü hazır sistem bulursam düşünüceğim.O paraya masaüstü al daha iyi olur
En başta bende PC toplıyacaktım ama mining pandemi stok sorunu vs. yüzünden ekran kartları iyice tavan yaptı.Uygun bir masaüstü hazır sistem bulursam düşünüceğim.
knk bu pc harbi sağlammış sağol ben baktığımda bu fiyatlara hep gtx 1660 s bazende rtx 2060 oluyodu sağool.![]()
ULTIMA-12500 / INTEL i5-12500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-12500 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12500 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
GT301 7A-RTX3060/Ti Asus - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip GT301 7A-RTX3060-ASUS masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
eğer 13bine çıkacaksan game garajdakini al işlemcisini 5600x yükselt çıkamayacaksan 13 bine gaminggendekini al.Game garajdan ekran kartını düşürebilirsin ikisi de aynı zaten fark yok neredeyseknk bu pc harbi sağlammış sağol ben baktığımda bu fiyatlara hep gtx 1660 s bazende rtx 2060 oluyodu sağool.
eyvallah reis adamsın.eğer 13bine çıkacaksan game garajdakini al işlemcisini 5600x yükselt çıkamayacaksan 13 bine gaminggendekini al.Game garajdan ekran kartını düşürebilirsin ikisi de aynı zaten fark yok neredeyse