Oyun Için Bu Sistem Nasıl ?

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Verdiğin sistem daha mı ucuz ?

forumstar

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Toplama bilgisayar, hazir bilgisayarlardan daha iyidir, hazir bilgisayarlar ucuz ürüne kacip kär amaci gütmekte. ayni fiyata daha kaliteli bilgisayar toplayabilirsin, malatyanin linki de fena degil...

TehPARADOX

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Bence fiyat - performans bakarsak uygun.

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
malatyanın verdiği sistemi şimdi inceledim 1500 küsür falan tutuyo hemen hemn.Ama uyumluluk nasıl acaba bilgim yok da bu konuda.Arkadaşlar bana max 1750 liralık oyun bilgisayarı toplayabilir misiniz ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Ekran kartı 56 serisi olsa daha iyi olur bence.

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
İşlemci olarak intel i5 mi yoksa intelin başka modeli mi ? Yoksa amd mi?

dedefon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Her zaman toplama bilgisayar en iyi bilgisayardır topla bitane kendin hem çok daha ucuza mal edersin :)

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Ben olsam AMD işlemcili bir pc toplar kalan parayı ekran kartına yatırırdım..

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Verdiğin sistem daha mı ucuz ?

verdiğim sistem 1700- 1800arası ama o parçalar için değer bence.1750 liralik pc yapacam diyosun bence böyle bir sistem kur parçalarda sorun çıkmaz biraz araştırdım çünkü.

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Toplama bilgisayar, hazir bilgisayarlardan daha iyidir, hazir bilgisayarlar ucuz ürüne kacip kär amaci gütmekte. ayni fiyata daha kaliteli bilgisayar toplayabilirsin, malatyanin linki de fena degil...
Evet arkadaş çok doğru soyluyor.
Ayn özellikleri kendiniz toplasanız inanın daha karlı çıkarsınız.
Benden size bir tavsiye ;
Bu ürünün işlemcisi iyi ancak illa da 4 çekirdekli bir core İ5 almanzı gerekmiyor.
Core 2 duo E8500 ve yukarıs çift çekirdekli işlemciler intelin core 2 duo mimarisinin en iyileri.
Ve yapılan tesltlerde ( HARWARE GUİDE forum ) İntel Core 2 duo E8500 işlemcisi Core Quad 4 çekirdekli işlemcilerden oyun için daha iyi performans verdi.
Yani Core 2 duo işlemcisi oyun için yetecek bir performansa sahip. Daha fazlası Core i5 veya i3 sadec para...Ama çok perfomanslı. BUnlarda yüksek grafik hazırlayıcı pclerde bulunur genellikle. Oyun için Core 2 duo ne veriyorsa bir fark olmaz. Çünki Core 2 duo yeteceği kadar performansı size veriri.
Ramlerin 4gb DDR3 olmasını tavsiye ederim
Hdd zaten uygun.
Ekran kartı ise GTX serisinden 280/85 Ati serisinden 5970... modelleri olsun.
Alacağınız zaman çoğu sitede bunların testleri yazıyor. Onlara bakarak alın. Benim önereceğim Hardware Guide forumdan bunların testlerine bakabilirsiniz
Bolca test var...

---------- saat 14:56 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:50 eklenmişti ----------

Ayrıca şunuda belirtiyim bir oyun pc sinden en önemli olan donanım kim ne derse desin ekran kartıdır.
İster Core i5 in en iyisine sahip olun 8gb ddr3 raminiz olsun anakatınız harika olsun eğer ekran kartınız düşükse ne gta 4 nede yeni çıkacak bir çok oyunu açma imkanız olmaycaktır. Öncelik ekran kartında olsun. Sonra işlemci ve anakart. Daha sonra ram. Nedeni ; İşlemci ve ekran kartının denk ve uyumlu çalışabilmesi için anakart çok önemlidir.
Ram ise ister 2gb ister 3gb olsun, oyun üzerinde o kadar etki yaratmayacaktır.
Bunların hepsi bir tecrübedir....

TTelekom

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Yorumlarınız için saolun arkadaşlar.Tavsiyelerinizi inceleyip geri dönücem :)