D
amd inteli ezer bi kere tamammı bubun lafı bile olmaz hem intel ile nvidia uyumluluğu kalktı istediğin ekran kartını istediğin anakarta takabilirsin artık
uzun süre amd kullandım aldığım güne lanet ettim devamlı kasmad, ısınma problemleri devamlı bi sorun intele geçtim en sonunda i5 3570k aldım rahaht ettim 1 seneyi geçiktir tık yok
Sonuçta işlemci oyunu açmıyor ekran kartı açıyor![]()
Arkadaş konuyu bence çok güzel özetlemiş
AMD işlemcisi çok sıkıntılı.Isınma ses gibi bozulma sorunları var.+ AMD'nin servisi berbat bir amd işlemcisini servise gönderdiğin zaman kullanıcı hatası diyerek geri gönderiliyor.Ama bir intel işlemcisini servise gönderdigin zaman direk para çeki gönderiliyor .Bunu vatancomputer'da montajda çalışan bir abim yakınım tavsiye etti montaj sırasında işlemcileri takarken soketleri yamuluyormus ve bana kesinlikle bir AMD işlemcisi kullanma dedi.
şuan kendim;
İntel i5-4670K kullanıcısıyımve çok memnunum.
arkadaşlar intele hiç inanmayın sadece paranız boşa gider bizzat kendim test ettim
dostum siz sizin gibi donanımı bilmeyen arkadaşlar böyle soru sorduğunda hep aynı terane dönüyor: benchmark test sonuçları sunuluyor
benchmark ve gibi programlar işlemci performansını ölçmekte hiçbirşey ifade etmez benhmark ve gibi programlar intel işlemcilere göre dizayn edilmiştir, bu yüzden sanki intel amd`den hızlıymış gibi gözükür
2012 üretimi 2500 tl`ye satılan i7 işlemcinin benchmark ve gibi programlarda amd işlemciye 2 misli fark atttığını ama videonun ileri dakikalarında gerçek zamanlı oyun karşılaştırmasında 170 dolara satılan 2008 üretimi Phenom işlemciden bile anca 4-5 fps hızlı olabildiği komedisini göreceksin
yav ne popüler kültür mültür bilmem ne niye marjinal olmaya çalışıyonuz amd de intel de amerika kökenli ne farkeder ikiside aynı bookamd al kapitalist sisteme karşi çık popüler kültürün kölesi olma...
Bu arada intel-i5 kullanıyom memnunum oyunlarda sıkıntı olmuyo)
aralarında fazla fark yok fx6300 bile işini görür ondan üstü ise parana bakar ben şuan oyun pc yapmak istesem intel 4770 k işlemci ve gtx760 ekran kartı alacağıma amd fx6300 işlemci r9 290x ekran kartı alırımm ikiside aynı fiyata gelir hemen hemen ama 6300 lü sistem oyunlarda 2 kat performans alırımYa intelmi amd mi full oyun için adam gibi cevap istiyorum ya i5 4670k ya amd fx x8 9370 yada amd fx x8 8320 alıcam oyunda hangisi daha akıcıysa onu alıcam ??