Oyun içi video çekme programı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İndirdimde oyun videosu çekerken seside alıyor ben sesi almasını istemiyorum nasıl kapatıcam.:confused1:

BeratAdgzl

Asistan
Reaksiyon puanı
3
1.
Başlıktada oluğu gibi bana oyun içi video çekebilen bi program lazım denediğim programlar ve kullanmamamın sebepleri

Fraps:30 sn kaydedebiliyor (free sürümde)
Bandicam:Görüntü kalitesi berbat
HyperCam:Oyun içinde çekmiyo Oyun ekranı siyah çıkıyo

Bunun yanında 1-2 program daha kullandım beğenmedim
Önerebilceğiniz böyle bir program varmı oyunun sesiyle kaydedebilcek

2.

Olarak bu videoları çektiğim zaman düzenleyebilceğim bir video düzenleme programı önerebilirmisiniz?

Şimdiden saolun
[h=1]Freez Screen Video Capture[/h]
güzel bir program ücretsizdir yüksek kalitede kayıt yapabiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben mirillis actionu kullanıyorum ama video çektikten sonra üstte mirillis action yazıyor onu nasıl silerim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güzel kardşeim iyi anlatmışsında yaptım hepsini hiç bir şey olmadı video çekmek için bu kırmızı butanun yanması gerekmiyormu işte o buton bnde yanmıyor senn ayarlarıda yaptım üstelik olmadı hiç biri lütfen yardım bu program süper ama video çekerse hadi be kardeşim güzel bir şey yap:crying:

neco-64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acaba ekran görüntüsü alma telde nasıl olur ? Arkadaşlarbilen varsa cevaolasın lütfen.
Şimdiden teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sa arkadaslar ben nfs undergorund2 yi kullanıyorum Mirillis Action da oyundan 4 saniyede bir atıyo onun için care yada ayar var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben mirillis action kullanıyorum pes 2012 de video cektim sonra seyredıyorum ve sesler takıntılı takıntılı gelıyor ne yapabilirim ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes onu bunu boswer sen sımdı dedıgım programı ındır
camtasıa studıo 7
ozellıkle 7 ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar Mirilis Action! kurdum ben bilgisayarıma ama hata veriyo sanırım serial de kurdum içine full yaptım Windows Areo etkinleştir felan diyor Yardım Please !!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
any video converter kullan 1000 mb yi 47.5 mb ye düşürüo ama biraz görüntü kalitesi azalıo 720 en fazla oluo öle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende mirilis aciton var fulu hemde ben zombirock felan online oyunlar oynuyorum kayıta baslıyorum cekıyor tam oyuna gırıyorum bir hata veriyor windows aero felan diye bi hata

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Oyun içinde çekim yapabiliyor mu bilmiyorum ama Techsmith Camtasia Studio iyi,düzenlemede yapılabiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fraps iyi mi . bn action indirdim windows 7 veya 8 istiyo . [benimki xp]

felixiscan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardım edin oyun çekicem oyun butonu yanmıyor napabilirim :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben gta san andreas çekecem de bende fraps var 30 dk kaydediyor sonra kayldedmiyor bana yardım lütfennnn bir şeyler önerin:cursing::unsure:

quater0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cracklenmiş FRAPS ile full çekim yapılabiliyor boyutları fazla olsada converter programlar ile azaltılması mümkündür.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ya cam studıo ile yada hypercam ile çekin net bir görüntü elde edersiniz fraps'e göre boyutları düşük ama uzun çekçekseniz camstudio derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana her türde oyun videosu çektirebilecek bir program arıyorum lütfen yardım edin arkadaşlar. Görüntü kalitesi ses kalitesi kapladığı yer ve oyunu çekmesi benim için çok önemli lütfen yardım edin!!1

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Free sürümlerde mirillis action, bandicam, hypercam, game cam, dxtory denedim. İçlerinde görünüm, kullanım kolaylığı ve oyun içi performansa etkisi açısından en iyi mirillis action olduğuna karar verdim.

Fraps free sürümde kısıtlama yapıyordu diye hatırlıyorum bilen var mı onu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:mad:Arkadaşlar Camtasia Studio 8 Kullanıyorum S2 Son Silah Oynarken Siyah Ekran Çıkıyor Ne Yapabilirim Ne Olur Yardım Edinnn