BianchiI
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. Bilgisayarımda Europa Universalis 4 versiyon 1.23 Persia yüklü. Bir kaç gün öncesine kadar normal bir şekilde oynuyordum. Fakat daha sonra masaüstünde sağ tıkladığımda NVIDIA Denetim Masası seçeneğinin olmadığını gördüm ve bir takım donanımsal güncelleme ve yüklemeler yaptım. Bu işlemlerden sonra oyun sorunsuz bir şekilde başlıyor, hatta kayıt dosyasını açıp oynadığımda, yaklaşık 10 dakika sonra ki bazen daha kısa sürüyor, birden bire oyun donuyordu. Alt+Tab yaptığımda veya Ctrl+Shift+Del yaptığımda, sorunun bilgisayar donması olmadığını anladım zira diğer işlemleri kolaylıkla yapıyordum. Oyun açık olmasına rağmen oyuna dair hiç bir işlem yapamıyorum, oyun da otomatikman kapanmıyor, Görev yöneticisinden girip görevi sonlandırınca kapanıyor.
Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki (Spoiler) gibidir. Bilgisayar oyunu kaldırıyor, donanımsal yetersizlik bulunmamakta. Yardım önerisi olanlar lütfen benimle anlaşılır, sade bir dille paylaşsınlar.
Hepinize iyi forumlar dilerim.
Bilgisayarımın özellikleri aşağıdaki (Spoiler) gibidir. Bilgisayar oyunu kaldırıyor, donanımsal yetersizlik bulunmamakta. Yardım önerisi olanlar lütfen benimle anlaşılır, sade bir dille paylaşsınlar.
Hepinize iyi forumlar dilerim.
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20 GHz 2.20 GHz
Yüklü Bellek (RAM): 4.00GB
Sistem türü: 64 bir İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci
Yüklü Bellek (RAM): 4.00GB
Sistem türü: 64 bir İşletim Sistemi, x64 tabanlı işlemci