Oyun Bilgisayarı ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Elimde bir masaüstü var. Yükseltmek istiyorum. Şuan : Dual core, ati radeon hd 6350, 2gb kingston ddr3 ram, ecs g41t-m7 intel anakart var.
-----------------------------------------------------------------------------------
Şu hale getirmek istiyorum...
Anakart :
[h=1]ECS G41T-M7 Intel G41&ICH7 DDR3 1333MHz Soket LGA775[/h]İşlemci : [h=1]INTEL CORE 2 DUO E8500 6MB L2 Cache[/h]Ekran Kartı : HIS HD 5850 iCooler V Turbo 1GB (256bit) GDDR5 PCIe
Ram : 2 gb kingston ddr3 1333 mhz

Soru şu : 1)Bu ekran kartı, işlemci..anakart ile bir uyumsuzluk yapar mı?
2)2 gb daha aynı marka ram alsam nasıl olur? (sanırım anakartta bir boş slot daha var)
3)Kullandığım kasa mini tower kasa. Acaba Alacağım parçaların sığmaması gibi bir durum oluşabilir mi ?

Yorumlarınızı bekliyorum

--- Mesaj Güncellendi ---

Yokmu tavsiyesi olan

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
işlemcin çift çekirdek olduğu müddetçe bazı oyunlarda ekrna kartı darboğaz yapar. özellikle de ağır oyunlarda. imkan varsa işlemciyi core 2 quad yap. 5850 iyi bir seçim. dilersen 6850 de alabilirsin. ram de 4 gb olursa iyi olur tabi. yazdığın rami alabilirsin.

Bekçi

Doçent
Reaksiyon puanı
3
işlemcin çift çekirdek olduğu müddetçe bazı oyunlarda ekrna kartı darboğaz yapar. özellikle de ağır oyunlarda. imkan varsa işlemciyi core 2 quad yap. 5850 iyi bir seçim. dilersen 6850 de alabilirsin. ram de 4 gb olursa iyi olur tabi. yazdığın rami alabilirsin.
başka önerisi olan ??
bi de bu ekran kartı kasaya sığmayacak gibi ölçtüm olmuyor. Yeni kasa şart mı?

v0ld3m0rt1s

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İşlemciyi 4 çekirdek yapman daha iyi olur :) Ayrıca Ekran kartı galiba Overclock'lu maliyeti düşürmek adına referans bir modelde alabilirsin. Ram konusunda da 4 GB yapman daha iyi olur. Ramler ucuz bol bol takviyeni yap :)

Ekran kartı kasa içine sığmıyorsa ya kasa değişecek ya da başka ekran kartına bakacaksın :)