Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alsh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
İstanbul / Edirne / Kragujevac /Milano / Barselona
Merhabalar ortalama bir düzey oyuncu için dizüstü oyun bilgisayarı almak istiyoruz 5000-6500 arası (yaklaşık) bir bütçemiz var. Ben aşağıdakini düşündüm sizin yorum tavsiyeleriniz ya da önerebileceğiniz başka bir model pc var mıdır?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Merhabalar ortalama bir düzey oyuncu için dizüstü oyun bilgisayarı almak istiyoruz 5000-6500 arası (yaklaşık) bir bütçemiz var. Ben aşağıdakini düşündüm sizin yorum tavsiyeleriniz ya da önerebileceğiniz başka bir model pc var mıdır?

Alınır. GTX 1650 ve İ7 9750H ikilisi oyunları ve programları rahatlıkla kaldırır. Aldıktan sonra UEFI Windows 10 kurmayı unutmayın.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Hocam hiç gerek yoktu bana hediye almana, biliyorsun ben kendime masaüstü toplamak istiyorum.. :p

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Bu ürünü öneririm.

HDD farkı var sanırım sadece hocam başka bir fark göremedim işlemciler ekran kartı vs aynı gibi geldi ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hiç gerek yoktu bana hediye almana, biliyorsun ben kendime masaüstü toplamak istiyorum.. :p
Olur mu adminim bugüne bugün oyuncu masaüstünde olmalı dizüstün de :D

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Esas fark kasa kalitesi. Birde Dell'in yazılım kısmı daha iyi. Monster'da yok denecek kadar az o kısım. Monster'ın da ücretsiz bakım gibi avantajları var. Tercih sizin.

alsh

Asistan
Reaksiyon puanı
97
Esas fark kasa kalitesi. Birde Dell'in yazılım kısmı daha iyi. Monster'da yok denecek kadar az o kısım. Monster'ın da ücretsiz bakım gibi avantajları var. Tercih sizin.
hocam alacak olan vatandaş aslında tır şoförü. Yani alet ne kadar tuğla gibi sert olursa onun için o kadar iyi. Bu konuda ne dersin?
mola zamanlarında ETS 2 oynayacakmış bir de :D