Oyun Bilgisayarı Sınır 15.000TL

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Eskiden bilgisayarlara tekme atardık kasıyor diye adam akıllı bırsey toplarsak veya bulursak bu tekmenın tadına seneler sonra bakacak heralde :D

tabi donması lazım kasması lazım biraz.çevirmeli bağlantiyla internete girmemiz lazım.hatta 15 bin liralık bilgisayara bide disket sürücü taktırmak lazım.:)

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4 sene aralıklar 5 er bin tl lik pc toplasan herzaman çok daha fazla performans elde edersin...

WarriorMetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@eXe1aNs

Bak kardeşim şimdi sen benim konumdaki [MENTION=84487]basbeLası[/MENTION]'nın topladığı 4 binlik sistemi al geri kalanıda playstation 4 al yada altın yap bankaya yatır.

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hocam boşver amd yi .15000 amd verilmez.arkadaşların dediği gibi oyun için playstation al yok ben grafikerim vs dersen ekran kartı secimin yanlış.birşeyin pahalı olması onun çok iyi mucizeler yaratacağı anlamına gelmez.ekran kartı performansa girmeden üstünde yazanlara aldanmamak gerekir.ekran kartları ssd gibi değildir fiyatları cabuk geriler cünkü heray yeni model cıkar eski modelin fiyatı düşer.yeni modeldede cok fazla ekstra bişey yoktur amaç para kazanmaktır.bilgisayarın hızlı olması içinde arkadaşların dediği gibi yeni bir ssd al işlemcide i7 al ama çok uçma . geri klan paranı durdur bir kaç sene sonra şimdi pc satar üstüne para koyar o zamanki cıkanı alırsın . ekran önerim asusun vatanda büyük bir monitörü var dehşet görüntüsü var 1000 lira civarında onu tavsiye ederim kendim bizzat gözlemledim ekran gözleri yormuyor . yani 2000 3000 liralık pc senin her işini görür . notebooktada bu fiyatın iki katını düşün.parana yazık .:thumbup1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ayrıca son teknoloji diye birşey yoktur. mesela ilk cep telefonu yapıldığında içine 8mp kamera konulabilecek teknolojinin o an varolduğu fakat ticari politika için bunun uygulanmadığı ve zamanla insanlara sunulduğu görülmüştür. şuan mühendisler isteseler telefona masaüstü pc de olan tüm performansı yerleştirirler ama halka yavaş yavaş arz ediyorlarki birden sunacak tek seferde para kazanacakken azar azar yıllara yayarak sunup milyarlarca dolar para kazanmayı amaçlamaktadırlar. şuan bize lanse edilen teknoloji emin ol 3 veya 4 . eski teknolojidir. ilk cıkan teknolojiyi asla üreticilerle buluşturmazlar.bu yeni cıktı diye halka sunulur millette onu yer halbuki o teknoloji coktan bulunmuştur ama halka sunulmamıştır veya sunulma zamanını beklemektedir .

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
2 tane 295x2 al crossfire yap. 4k monitor al.

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kardeşim git yazlık lastik falan al 19 luk jant tak yağını falan değiştir arabanın ne yaparsan yap 15000 tl ye pc mi alınır . avrupada o parayla zorlasan e46 m3 alırsın

Kardeşim git yazlık lastik falan al 19 luk jant tak yağını falan değiştir arabanın ne yaparsan yap 15000 tl ye pc mi alınır . avrupada o parayla zorlasan e46 m3 alırsın

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
kardeş parandan fazla 2 3 bin kalırsa bizede bi PC alsana :(

eXe1aNs

Asistan
Reaksiyon puanı
16
hocam boşver amd yi .15000 amd verilmez.arkadaşların dediği gibi oyun için playstation al yok ben grafikerim vs dersen ekran kartı secimin yanlış.birşeyin pahalı olması onun çok iyi mucizeler yaratacağı anlamına gelmez.ekran kartı performansa girmeden üstünde yazanlara aldanmamak gerekir.ekran kartları ssd gibi değildir fiyatları cabuk geriler cünkü heray yeni model cıkar eski modelin fiyatı düşer.yeni modeldede cok fazla ekstra bişey yoktur amaç para kazanmaktır.bilgisayarın hızlı olması içinde arkadaşların dediği gibi yeni bir ssd al işlemcide i7 al ama çok uçma . geri klan paranı durdur bir kaç sene sonra şimdi pc satar üstüne para koyar o zamanki cıkanı alırsın . ekran önerim asusun vatanda büyük bir monitörü var dehşet görüntüsü var 1000 lira civarında onu tavsiye ederim kendim bizzat gözlemledim ekran gözleri yormuyor . yani 2000 3000 liralık pc senin her işini görür . notebooktada bu fiyatın iki katını düşün.parana yazık .:thumbup1:

ayrıca son teknoloji diye birşey yoktur. mesela ilk cep telefonu yapıldığında içine 8mp kamera konulabilecek teknolojinin o an varolduğu fakat ticari politika için bunun uygulanmadığı ve zamanla insanlara sunulduğu görülmüştür. şuan mühendisler isteseler telefona masaüstü pc de olan tüm performansı yerleştirirler ama halka yavaş yavaş arz ediyorlarki birden sunacak tek seferde para kazanacakken azar azar yıllara yayarak sunup milyarlarca dolar para kazanmayı amaçlamaktadırlar. şuan bize lanse edilen teknoloji emin ol 3 veya 4 . eski teknolojidir. ilk cıkan teknolojiyi asla üreticilerle buluşturmazlar.bu yeni cıktı diye halka sunulur millette onu yer halbuki o teknoloji coktan bulunmuştur ama halka sunulmamıştır veya sunulma zamanını beklemektedir .

Monitörün linkini atarmısın kardesm

kardeş parandan fazla 2 3 bin kalırsa bizede bi PC alsana :(

:) kalıcağını sanmam cok hayallerım var :)

2 tane 295x2 al crossfire yap. 4k monitor al.

Crossfire nasıl yapılıyor mesela gtx 780titanlada yapılabılırmı

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Ekran kartın AMD Radeon R9 295X2 olsun, şu anda en güçlü ekran kartı, Nvidia titan Z çıkacakmış belki bundan biraz daha performanslı olur ama fiyatı tam olarak iki katı. AMD Radeon R9 295X2 $1500, Nvidia titan Z ise $3000, yani iki tane AMD Radeon R9 295X2 alırsan $3000 dolardan deyme keyfine.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
niye direkt mac pro almıyon?
v2-72283_medium.jpg

http://www.vatanbilgisayar.com/mac-...-256gb-ssd-2x3gb-amd-firepro-d500.html#galeri
bu vatan hiç düzgün tanıtmıyor elalem çöp kovası satar sürüyle resim koyar açıklamalar yazar paragraf paragraf...

virüsüm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kardeşim linkini bilmiyorum fakat yaklaşık 2 ay önce arkadaşla ümraniyedeki vatanda gördüm üst katında dehşet bişeydi büyük ekran bin liradan fazlaydı ama asusun hangi modelidir inan dikkat etmedim adamlar zaten tanıtım için saydam kasa koymuşlar oyun pc yapmışlardı ekranıda asusun o dediğim ekranı yapmışlardı.

Monitörün linkini atarmısın kardesm

:) kalıcağını sanmam cok hayallerım var :)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru

SLI: Nvidia icin kullanilir.
Crossfire: AMD icin kullanilir.

Kullanacagin sistemi anakartin desteklemesi lazim. Bunun yani sira iyi bir güc kaynagina sahip olmalisin.

challengermert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
15 bin tl PC ye verecek adamın 50 bin TL birikmişi olması lazım mantıken.

Kardeş benim tavsiyeme gelelim. Oyun için hem ps4 hem PC alınmaz. Müsriflik olur bu. Önce karar ver. Klavyede oynamayı mı seversin yoksa dev ekranda TV de kolla mı? Sonra konuya gelince.
PC alacagım diyorsan. 4k yı unut. 4k yı kaldıracak pc yok daha. Pişman olursun, paranı çöpe atmış olursun. Beklemek gerekir 4k için cok erken.
Sana 4000 tl YE CANAVAR GİBİ bir kasa dizeriz. 1000 TL ye de 144 HERTZ bir monitör alırız. Oyunlarda kaymak gibi akar. Zaten 4000 TL Lik bilgisayar hakkını vermesi lazım FPS nin. Git 4000 tl ver 60 hertz de oyna ayıp olur kasaya. İşlemci i7 falan gerek yok 8320 falan filan iş görür. Ekran kartını Titan alırsın 780ti yani. Daha bilgili arkadaşlarımız kasayı dizmende yardımcı olurlar. Ama deidğim gibi o kadar paran varsa F/p oranı en iyi ekran kartını al.