Oyun bilgisayarı Nasıl

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bn yeni bir bilisayar toplayacağım fakat alacağım ürünlerdeki indirim 1 hafta sonra bitecek o yüzden size topladığım sistemi yazacayım:
GIGABYTE 970A-UD3 AMD AM+3 DDR3 SATA 3.0
AMD FX X6 6300 SOKET AM+3 3.5 GHZ 14MB
CORSAIR 8 GB VENGEANCE DDR3 1600 MHZ RAM
SAPPHIRE HD 7850 O.C GDDR5 2 GB 256 BİT EKRAN KARTI
THERMALTAKE V3 600W MİDT ATX KASA
ASUS DRW-24B5ST 24X DOUBLE LAYER
arkadaşlar bu sistem bir oyun bilgisayarı için nasıl yardımlarınızı istiyorum ve değişmesi gerektiğini düşündüğünüz parçalar varsa yazar msınız...

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Güzel bir sistem olmuş. Bütçeniz ne kadardı... Vatan indirimlerinden belki daha iyi parçalar bulunabilir belki. AMD FX-8320 mesela. En son baktığımda 6300 ile aralarında 70 TL fark vardı.

xFiesta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Amd nin performansı intele göre düsük degil mi?Bir yerde okumustum amdnin 4 çekirdek 8 fiziksel çekirdek bellegi hikaye.Amdnin en iyisi intelin i3 ya da i5 ine denk diye biliyorum.İntel gerçekten pahali ama hakikatli performans çok iyi bence bir çok amd kullancısı gördüm benim işlemci pentium d ama amdlerin hepsini ezdi geçti.Ben intel derim

sql98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şöylede bi olayvar amd nin en iyisi intelin i5 le aynı fiyat bide senin pentium d işlencin neymiş öyle görende i7 extreme sanar

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bahsettiğin sistemin neredeyse aynısını kullanıyorum. Tavsiye ederim. Zaten tam bir fiyat performans ürünü. İşlemciyi İntel almanı tavsiye etmem. Bütçenin biraz daha yüksek olması lazım intel için. Ayrıca pentiumum birçok amd işlemciyi geçti ifadesi yanlış. Hangi amdyi geçti, neye göre geçti, diğer donanımlar neydi vs.vs.