ahmetkaynak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İşlemci intel ekran kartı amd olsun bunlara göre bana bir sistem toplarmısınız,şimdiden teşekkürler.
ytl devre bıttı tl ye gectık![]()
not: oyun sistemi kurmak için bence şu zaman çok doğru değil. bir kere hdd fiyatları çok yüksek. geçen yıl uzakdoğuda yaşanan sel felaketinde hdd fabrikaları hasar gördüğü için sonbahardan beri tüm dünyada hdd fiyatları tavan yaptı. yaz aylarında normale dönmesi bekleniyor. ayrıca hem amd hem nvidia yeni nesil ekran kartlarını piyasaya sürüyorlar. amd hd 7000 serisi kartları tanıtmaya başladı. nvidia ise nisanda lanse edecek. her halukarda yeni nesil kartların piyasada yerleşmesi yaz aylarını bulacak.
laplopların ekran kartı ne ada güçlü olursa olsun pc kadar olmaz. hele 6950 gibi hiç olmaz.Alışkanlık
Zaten Şuan için i5 işlemcili 1gb ekran kartlı laptop'um var ama oyunlarda fazla ısınıyor birde kasa istiyorum söyle masada dursun oyun için acelem yok yani yıl sonunuda bekleyebilirim ucuz olsunda![]()
Alışkanlık
Zaten Şuan için i5 işlemcili 1gb ekran kartlı laptop'um var ama oyunlarda fazla ısınıyor birde kasa istiyorum söyle masada dursun oyun için acelem yok yani yıl sonunuda bekleyebilirim ucuz olsunda![]()
İşlemci intel ekran kartı amd olsun bunlara göre bana bir sistem toplarmısınız,şimdiden teşekkürler.