Ovi Suite Güncellendi Nokia Suite Oldu

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
5800da menüde uygulamalara girince aşağıya veya yukarıya kaydırırken çok takılıyor telefon.:hammer: Sorun çok uygulama olmasından kaynaklanıyor biliyorum ama bunun bir çözümü yok mu?:thumbdown:

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
ben şahsen başlık ve içerik konusunda herhangi bir uyum göremedim. :hammer::hammer: bu işareti bence bu başlık ve mesaj daha çok hakediyor

sdmh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Konu ile alakasız ama yazayım. Nokia suite programı bence çok iyi. Usb kablo ile bağlantı yapılarak telefondaki tüm içerik bilgisayara nbu dosyası olarak yedeklenebiliyor. Ücretsiz NbuExplorer programı ile bu yedeklerin içine bakılabiliyor ve herhangi bir içerik bilgisayara kaydedilebiliyor. Telefonumun tüm içeriği Nokia suite programı ile yedekledim ama yedeği geri yüklemedim bu sebeple programın geri yüklemesini test edemedim. Geri yüklemeye garanti veremiyorum.

famemonster16

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar çok özür dilerim ben geçen gün Nokia Suite ile ilgili olan haberi paylaşacaktım vazgeçtim. O kend kaydetmiş "Restore autosaved content" kutusuna tıkladım yanlışlıkla yazıyı ctrl+z yaparak geri getirdim ama başlığı unutmuşum. Başlığı nasıl değiştireceğimi bilmiyorum.