Ovi Maps İçin Bedava Lisans

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Nokia tarafından akıllı telefonlara yönelik geliştirilen navigasyon uygulaması Ovi Maps, yeni yıla özel bedava dolaşım lisansı dağıtıyor. Hemen almak için yapmanız gerekenler burada.

3.0 sürümüne güncellenen Ovi Maps Navigation, yenilenen arayüzünün yanı sıra, gelişen navigasyon özelliği ile de kullanıcıların beğenisini topluyor. Genellikle üst seviye Symbian işletim sistemine sahip akıllı telefonlar ile süre kısıtlamalı lisans ile birlikte gelen yazılım, lisans sonunda ise dolaşım yapmadan kullanabilmeye olanak tanıyor.
Ovi Maps'in navigasyon özelliğini henüz hiç kullanmadıysanız yahut lisans süreniz dolduysa ve yeniden denemek istiyorsanız Nokia'dan güzel bir haber var. Firma, yeni yıl hediyesi olarak herkese bir haftalık lisans dağıtıyor.
ovi_maps_lisans_haber1260388396.png

Lisansa sahip olmak için yapmanız gerekenler ise son derece basit. Öncelikle burada yer alan Nokia sayfasına gidin. Premium services seçeneği altından Test Drive adımını seçerek lisansı alacağınız ekrana gelin. Burada ekrandaki yönergelere göre ilk pencereye cihaz modelinizi, ülke kodunu ve telefon numaranızı girin. Formu gönderdikten kısa bir süre sonra telefonunuza lisansınız kısa mesaj ile gönderiliyor. Lisansı nasıl tanıtacağınızı bilmiyorsanız ikinci pencereden "play"e basarak tanımlama işlemini detaylı bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

:: Nokia Maps'in navigasyon yeteneğini beğeniyor musunuz? Akıllı telefonunuzda kullandığınız navigasyon yazılımını SDN üyeleriyle paylaşın.

Yazan: Ahmet Gözütok
SDN - http://shiftdelete.net

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
1 hafta olacağına 1 yıl yapsan ölür müsün be nokiaaaa

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
ben de bişi sandım yaa 1 hafta nedir ki

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
illa "gidin illegal yollara başvurun" diyolar :)

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bayagi zamandir vardi bu kampanya, aklima gelmedi buraya yazmak:(

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
e71 le bir aylık hediye vermişlerdi. istanbul için baya işime yaradı. bir hafta bir süre için okadar zahmete değmeyeceğini düşünüyorum

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
1 hafta nedir be nokia! O kadar para verip alıyoruz bari burdan para kazanma .