Nokia Ovi Maps Güncellendi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alabula
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Nokia kullanıcıları için ücretsiz navigasyon hizmeti sağlayan Ovi Maps yeni sürüme güncellendi.

Nokia'nın mobil dünyada lider konumda bulunması ve birçok Nokia ile Ovi Maps'in yüklü olarak gelmesi, yazılımın sadece ilk etapta tanınır olmasını sağlamıştı. Zaman içersinde ciddi bir değişime uğrayan ve artık en çok tercih edilen harita ve navigasyon yazılımlarından biri haline gelen Ovi Maps, ücretsiz sunduğu sesli sürücü ve yaya yönlendirmesi özellikleri ile de etki alanını her geçen gün biraz daha artırıyor.

Screenshot0005371269084926.jpg

Yazılımı en iyi hale getirmek için çalışan Nokia geliştiricileri, kısa bir süre önce arayüzde ciddi değişiklikler getiren güncellemenin ardından bu kez işleyişe dair düzenlemelerin yer aldığı yeni bir güncelleme daha yayınladı. Şimdi dilerseniz ana hatlarıyla bu yeniliklere bir göz atalım.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Yahu bi dakika şimdi telefonumda bulunan bu harita uygulaması ücretsiz mi?

bybarut

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim hiç hoşuma gitmeyen yanı N79 için çıkamamış olması tuttuk 21,90TL'den yıllık lisans aldık hak mı şimdi bu bari güncelleme çıksa:cursing:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Ee bu konuyla ilgili bilgiyi nereden alabiliriz?

Teşekkürler cevap için.Ücretli olsa habeimiz olmaz bu ücreztsiz olması bir kampanyamı acep geçici mi

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Sadece yeni sürüm Sybian S60larda ( 3th ve 5th) ücretsiz diye biliyorum. En azından benim 5800 da ücretsiz :D

scientific

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Az önce bende güncelledim hissedilir bir hızlanma var:)

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hala çok eksisi var en önemlileri

1-haritası gerçekten yetersiz basarsoftla anlaşma yapıp haritayı ordan almamaları anlaşılır gibi değil
2- rota planlaması insanı navigasyon kullanmayı pişman edecek kadar acemice igo8 ve garmin in planladığı yolla alakası olmayan bir güzergah seçip kafamda çok fazla soru işareti bırakıyor.

ESlNTl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu yeni çıkanı kulalnıyorum gerçekten cok hızlı 10 sn gibi bir zamanda interente bağlanmadan uyduyla iletişimi yapıyuor herkese öneririm tel nokia 5800 kolay gelsin