Overclock - Soğutma - Modifikasyon

Overclock - Soğutma - Modifikasyon ile ilgili bir bölüm açılsınmı?

• Kullanılan toplam oy
    47

AbsoluteZero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Overclock - Soğutma - Modifikasyon kategorilerinin bir arada olduğu bir bölüm açılması taraftarıyım. Bölümün Donanım kategorisi altında Performans Kazanımı / Görsellik tarzında bir isimle açılması daha genel konularıda içermesini sağlar.

Bilgisayarın parçalarını donanımsal veya yazılımsal değişiklikler veya müdaheleler ile hızlandırabiliyorsunuz. Bunun yanında çeşitli ayarlar ile windowsuda hızlandırabiliyorsunuz. Bu bölüm altında kullanıcıların kendi makinalarının performanslarını yayınladıkları konularda açılabilinir. Ayrıca kullanıcıların mevcut ellerindeki sistemlerden nasıl daha fazla performans alabileceklerine dair bilgiler içerebileceği için ilgi çekeceğini düşünüyorum.

özgür deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
oc ile ilgileniyor(d)um araya askerlik girdi döndüm ve bi baktım eskimişim :)

oc bölümü bir pc ve teknoloji forumunun olmazsa olmazı bence...

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Bu tür sorunlar genelde Donanım Sorunları ve Çözümler başlığına açılıyor ya :)

halepce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Overclock - Soğutma - Modifikasyon kategorilerinin bir arada olduğu bir bölüm açılması taraftarıyım. Bölümün Donanım kategorisi altında Performans Kazanımı / Görsellik tarzında bir isimle açılması daha genel konularıda içermesini sağlar.

Bilgisayarın parçalarını donanımsal veya yazılımsal değişiklikler veya müdaheleler ile hızlandırabiliyorsunuz. Bunun yanında çeşitli ayarlar ile windowsuda hızlandırabiliyorsunuz. Bu bölüm altında kullanıcıların kendi makinalarının performanslarını yayınladıkları konularda açılabilinir. Ayrıca kullanıcıların mevcut ellerindeki sistemlerden nasıl daha fazla performans alabileceklerine dair bilgiler içerebileceği için ilgi çekeceğini düşünüyorum.

bence SDN gibi bir forumda bu konu fazla ilgi çekmez. Ben de bir donanım ve overlock meraklısı olmama rağmen bu tür konuları DH, THG gibi sitelerden takip ediyorum. Sitenin kullanıcılarının bakış açısı da önemli tabiki. Şöyle değerlendirebilirsiniz. (ki siz bildiğim AbsoluteZero iseniz) Dh ya dabenzeri bir sitede açtığınız bir konu ne kadar görüntüleniyor ve cevaplanıyor. Burada açtığınız konular ne kadar. Bunu bir deneyin isterseniz.
Benim amacım reklam felan yapmak değil ancak google'de bile overlock yazıp aratınca 1. sırada Dh geliyor.
Yani. Zaten bu konuya ilgisi olanlar ilgili sitelere yöneliyorlar bence.
Ve bence burada Overlock bölümü açılmasının gereği yok.

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bence SDN gibi bir forumda bu konu fazla ilgi çekmez. Ben de bir donanım ve overlock meraklısı olmama rağmen bu tür konuları DH, THG gibi sitelerden takip ediyorum. Sitenin kullanıcılarının bakış açısı da önemli tabiki. Şöyle değerlendirebilirsiniz. (ki siz bildiğim AbsoluteZero iseniz) Dh ya dabenzeri bir sitede açtığınız bir konu ne kadar görüntüleniyor ve cevaplanıyor. Burada açtığınız konular ne kadar. Bunu bir deneyin isterseniz.
Benim amacım reklam felan yapmak değil ancak google'de bile overlock yazıp aratınca 1. sırada Dh geliyor.
Yani. Zaten bu konuya ilgisi olanlar ilgili sitelere yöneliyorlar bence.
Ve bence burada Overlock bölümü açılmasının gereği yok.

Katılıyorum..

cmt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
DH, THG, SDN set şeklinde kullanılması gereken siteler mi yani? Birinden hız aşırtma bilgisi alıp diğerinden incelemeleri okuyup bir diğerinden de donanım sorunlarınımı okuyacağız.
Açılan konulara gösterilen ilgi bugün için az olabilir ama yarın durum değişebilir. Öneriye katılıyorum.

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
ilginin başka yerde olması birşeyi değiştirmez bölümün açılması gerekli bence. sonuçta bir teknoloji forumu ve o/c işin içinde.
Keslinlikle açılmalı

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bence de böyle bir bölüm çok iyi olur.:)

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
oc hakkında yeterli bilgiye sahip olmayan (benim gibi), oc hakkında bilgi edinmek isteyen ve bu işe atılmak isteyen arkadaşlar için iyi olacağını düşünüyorum