Overclock forumda olmalımı?

Overclock a bakış açınız nedir?

• Kullanılan toplam oy
    99

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Abi pc 'yi bozduk 2 ay konuştular,bir de overclock'ta yanlış bir şey yapıp bozarsak evlatlıktan reddederler herhalde %(

Wolker

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Overlock Nedir?

Kaba tabir ile sistemin sahip olduğu gücü maximum seviyeye çıkartma olayıdır.Bu olay yüzünden sistemde ısı miktarı mutlaka artmaktadır ve bu sahip olunan ekstra gücü karşılayabilmek için iyi bir power supply ve güzel sogutuculara ihtiyaciniz olmaktadır.Dikkatli bir şekilde ve iyi ekipmanla yapılmamış overclock denemeleri sisteminizin durmasına makinenizin çökmesine hatta donanımın bozulmasına kadar gitmektedir ...

9500_c_p.jpg

resimde gördüğünüz yavrudan bir adet beslemekteyim evde :)

teknojen

Doçent
Reaksiyon puanı
0
overclock u biliyorum ama yapmadım bi keresine anakartın bios ayarlarıyla
%20 performans arttırmayı denedim ama bi fark göremedim hem zaten cpu fanı değiştirmek gerekiyo onunla da uğraşamam

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben gelemiyorum O/C olayına bünye kaldırmıyor o heyecan ve adrenalini :D yeni sistem alıyorum inş haftaya fakat O/C canavarı olucak ama ben yine elleşmiycem :D
Kasa modding daha çok hoşuma gidiyor kendi zevkime göre kasayı neon boya ve neon ışıklarla süsleyip power tuşuna bastığımda açılana kadar seyredip gözümün şenlenmesi kadar hoş bişey yok :)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
açıkçası ben birkaç kere denemeiştim olsa iyi olur. Sadece O/c değil pc modifiye bölümüde olmalı. sadece modifiyenlemiş pclere bakmak bile eğlenceli oluyor..

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
AMD Athlon II x250 3.0 Ghz OC ile 3.75 Ghz :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
önceleri çok heyecan yapıyordum çünkü zor ve riskliydi . şimdiçocuk oyuncağı sayılır o yüzden hiç çekici gelmiyor :D risk almayı seviyorum galiba :D