Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kaba tabir ile sistemin sahip olduğu gücü maximum seviyeye çıkartma olayıdır.Bu olay yüzünden sistemde ısı miktarı mutlaka artmaktadır ve bu sahip olunan ekstra gücü karşılayabilmek için iyi bir power supply ve güzel sogutuculara ihtiyaciniz olmaktadır.Dikkatli bir şekilde ve iyi ekipmanla yapılmamış overclock denemeleri sisteminizin durmasına makinenizin çökmesine hatta donanımın bozulmasına kadar gitmektedir ...
resimde gördüğünüz yavrudan bir adet beslemekteyim evde
overclock u biliyorum ama yapmadım bi keresine anakartın bios ayarlarıyla
%20 performans arttırmayı denedim ama bi fark göremedim hem zaten cpu fanı değiştirmek gerekiyo onunla da uğraşamam
ben gelemiyorum O/C olayına bünye kaldırmıyor o heyecan ve adrenalini yeni sistem alıyorum inş haftaya fakat O/C canavarı olucak ama ben yine elleşmiycem
Kasa modding daha çok hoşuma gidiyor kendi zevkime göre kasayı neon boya ve neon ışıklarla süsleyip power tuşuna bastığımda açılana kadar seyredip gözümün şenlenmesi kadar hoş bişey yok
açıkçası ben birkaç kere denemeiştim olsa iyi olur. Sadece O/c değil pc modifiye bölümüde olmalı. sadece modifiyenlemiş pclere bakmak bile eğlenceli oluyor..