Outputtan kayıt

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar pc de çalan sesi kaliteli bir şekilde nasıl kayıt edebilrim.yahut line-in seçili iken başka bir programda mikrofonu nasıl kullanabilirim?var mı bildiğiniz programlar?

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
şimdi altta görev çubuğunda ses simgesi varsa ona iki kez tıkla büyük modda aç
yoksa denetim masası ses'e gel. oradan aç veya simgeyi yerleştir ayarını aç

oradan sol üstteki ilk seçenek diyim(seçeneğin ne olduğunu hatırlamıyorum vista kullanıcısıyım da) oraya girince kayıt bölümüne geç, orada stereo mixer olacak onu seç

herhangi bir program kullanabilirsin ses kayıt için ama ben ücretsiz olan audacity i öneririm. ama yok ben profesyonel çalışacağım diyorsan crackli adobe audition bul indir

inşallah işine yarar. geç gelen cevap için kusura kalma çevrimdışı olmuşsun:(

Reaksiyon puanı
2,148
ben şöyle yapıyordum;
iki ucu da kulaklık ucu gibi olan kablodan alıyorum bi ucunu pembe bi ucunu yeşil yere takıyorum sonra kaydediciyi açıyorum bilgisayar ne ses çıkarıyorsa kaydediyorum :)

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ilginiz ve çözüm yollarınız için teşekkür ederim.bu dediklerinizi zaten biliyorum.ama benim dediğim bu değil.soruyu dikkatli okumadınız sanırım.line-in(hani gitar,radyo vs. gibi bağlandığı yer.)girişini kullarnıken aynı zamanda kayıt yapmak istiyorum.
yada ben size durumu tamamen anlatim:

elektro gitarım var ve pc ye bağladım.sonra bir anfi programı buldum.gerçekten çok başarılı(merak edenler varsa adı amplitube.birde asio4all sürücüleri yüklenmeli).neyse ben gitarı line-in den bağladım ve o ses denetimi sayfasında record u seçip ordan line-in e klik attım.dolayısıyla ses aygıtından kayıt yapan cihazlar gitarı görüyor.demişsiniz ki streo mixeri seçin.onu seçince line-in iptal oluyor ve anfi programı mixer i gitar görüyor.sonucu anlatmıyorum :D
iki ucuda kulaklık gibi olan kabloyuda kullanıyorum arasıra.oyunlardan ses almak içi.işe yarar fakat onu yapsam bile kayıt aygıtı olarak line-in seçili olduğu için mikrofon girişini de kullanamıyorum.zaten mikrofonda çalışmıyor.line-in e bağlamak gerekiyor diğer ucunu.
bir kaç program buldum ama onlarda sizin söylediklerinizi kısayoldan yapmak üzere hazırlanmış programlar.hiç bir kayıt aygıtı seçmeden direk çıkan sesi kaydeden bir program arıyorum ama yok sanırım böyle birşey.yinede teşekkür ederim önerileriniz için :)