Outlook sorunum

ersinak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Outlook 2007 kullanıyorum ve 2 bilgisayarda aynı hesapla oturum açıyorum yalnız şöyle bir sorunum var bir bilgisayara gelen mailler diğer bilgisayara gelmiyor.Sanırım benim bilgisayarımdaki Outlook da bir problem var nedeni ne olabilir diğer bilgisayarda Outlook a gelen mailler bana neden gelmiyor olabilir ve sorunu nasıl çözebilirim yorumlar için şimdiden teşekkürler.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sorun şundan kaynaklanabilir.

1. pc ye gelen mailler okundu olarak göründüğü için 2. pc ye iletilmiyor olabilir.

2. sebep sadece tek mail gönderme seçeneği mevcut olabilir.

ersinak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Efsane söylediğin sorunlar olabilir.belki başka sorunlarda olabilir.sıkıntı durumu nasıl hallederiz.

GençAdam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende denedim aynen efsanenin dediği gibi...bir pc de okunuyorsa diğerine gitmiyor...her mail o anda hangi pc de açıksa o bilgisayara kayıt oluyo...

ersinak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Büyük bir sabır ve çaba ile araştırmaya devam ediyorum.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir Outlook bir emaili indirdigi zaman server'dan siliyor dolayisiyla digerinde kalmamis oluyor. Bunu cozumu 2 outlooktan birinde emaili indir ama serverdan silme diye ayar yapman. Bunu da yapmak icin girecegin mnu asagida, ama ingilizcesi var bende. Turkcesini bilmiyorum

Email Accounts->more settings->advanced

herhalde

Email ayarlarinda -> Daha Fazla Ayarlar -> Gelismis

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hangi mail sunucusu kullanıyosan hotmail,gmail vs ordan maillerin bir kopyasını bulundur gibi seçeneği var eğer bi outlooka mailleri indirirsen dediğim işlemi yaparsan kopyası olduğu için ikinci bir outlookada indirebilirsin.