Outlook ile ilgili bir sorun

efendisiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, ben outlook 2007 yi yükledim fakat şifrem kullanıcı adım ve ayarlar doğru olmasına rağmen giriş yapamıyorum. Gönder al yaptığımda bana defalarca parola ekranı geliyor. Hesabıma giremiyorum. Çözümü bulamadım, yardım ederseniz sevinirim.
İyi günler

ekran_alıntısı.png

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Eğer ki herhangi bir domaine bağlı iseniz kullanıcı adınızı : domainadı\kullanıcıadı şeklinde yazmayı dener misiniz?

Bu arada resim var ise görünmüyor.

efendisiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sunucu ile ilgili bir mail sıkıntısı da var zannedersem, kendi alt mailimden mail alıp gönderemiyorum. İşletmeler için belli bir mail çözüm öneriniz var mı ? Sürekli sunucu sıkıntısı yaşamam hoş olmuyor.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Herhangi bir datacenter ile görüşerek, POP3 hizmeti alabilirsiniz. Size kullanıcı adı ve şifreleri tanımlayabileceğiniz bir panel veriyorlar. Ve tabiki kota.

Bu kullanıcı adlarınız ile outlook üzerinde tanımlama yaparken birde Smtp adreslerini veriyorlar. Büyük iş onların, görüşün. Aylık yada yıllık olarak cüzi miktar alıyorlar, işinizi görecektir. Önerebileceğim, Ege Datacenter var, temiz ahlaklı iş yapıyorlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Google altyapısını kullanarak kendi domain adınızla mail kullanabilirsiniz. Ayrıca black list sorunuda yaşamazsınız. Google, bu işlemler için Global It ile çalışıyor. globalit. com. tr