Outlook.com Uygulaması Güncellendi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Outlook.PNG

Resmi Microsoft Outlook.com uygulaması, hiçbir şeyi kaçırmamanız için Outlook.com'a kolay erişim sunar. Hareket halindeyken Android cihazınızdan e-posta alıp gönderin. Genellikle Outlook.com e-posta adresiniz ve parolanız olan mevcut Microsoft hesabınızı kullanarak oturum açın.
Temel özellikler arasında:
- Yeni sezgisel tasarım ve görünüm
- Anında bildirimlerle hemen e-posta alma
- Cihazınızı Takvim ve Kişiler ile eşitleme
- Alt klasörler dahil, standart ve özel klasörleri görüntüleme ve eşitleme
- E-posta konuşmalarınızı Görüşme İş Parçacığı'yla gruplandırma
- Fotoğrafları ve diğer ekleri gönderme, alma ve görüntüleme
- Kolay bulmaya yönelik arama işlevi
- Birden fazla Outlook.com hesabıyla birlikte kullanma
İpuçları
- Üst menüdeki Gelen Kutusu'na tıklayarak e-postalarınızı (tümü, okunmamış, bayrak eklenmiş) filtreleyin.
- Üst soldaki Menü'ye tıklayarak standart ve özel klasörlerinize erişin.
- Gönderilen, Taslak, Çöp Kutusu veya özel klasörleri görüntülemek için uygulama menüsünden Hesap Ayarları, Klasörler ve Klasörleri yenile'yi seçin. Ardından, güncelleştirmeleri alacak şekilde otomatik olarak eşitlemek istediğiniz klasörleri listeden seçin.
Desteklenen Android sürümleri: 2.3, 4.0, 4.1 ve 4.2

chart

Google Play

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Dünden beri bakalım kim açaçak konuyu diye bekliyorum. Malum ne zaman konu açsak yasak kaynak diye kilitleniyor SDN editörlerinde de tık yok.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Dünden beri bakalım kim açaçak konuyu diye bekliyorum. Malum ne zaman konu açsak yasak kaynak diye kilitleniyor SDN editörlerinde de tık yok.

Dün yoğundum açamadım konuyu bu gün kimsenin açmamış olduğunu görünce açayım dedim. Birde kurallara uygun olan hiç bir konu kitlenmez bunu herkes biliyor. Neyse uygulama güncelleme ile metro arayüzüne ve Türkçe dil desteğine kavuştu bence çok kullanışlı oldu.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sana bi lafımız yok usta sence editörlerin açması gerekmezmiydi? Facebook home yada dandik android oyunlar için 30 tane ayrı haber açılırken, forumdan atılan gençler dram yaşarken:) Kaynak olayına gelince hemen hemen hiçbir siteyi kaynak gösteremiyoruz teknoloji sitesi teknoloji sitesini kaynak gösteremiyecekte nabacak. Nys bununda senle bi alakası yok.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Artık android'e geçmek farz oldu.