Outlook.com Hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hwoarang

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hotmail hesabımı outlook uzantısına update ettim. şimdilik memnunum.Sadece alışmak için biraz zaman lazım.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
senelerdir outlook yanlışlıkla kısayoluna basılınca hatırlanan bir programdı. böyle entegre güzel olmuş. ilk kez severek kullanıyorum.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Bir kaç gündür kullanıyorum gayet başarılı olmuş :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Bence de güzel olmuş :) Kullanmakta çekiniyorsanız boşuna çekinmeyin.

Norrick

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çok başarılı buldum hotmail'den kat kat iyi bence..

Stizz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Outlook olarak hesabımı aldım fakat henüz aktif olarak kullanmaya başlamadım, ileride inş :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yanlış bilmiyorsam 5 gündür kullanımda zaten. Biraz geç kalınmış konusunu açmak için. Arkadaşlar mail adresleri dolmadan adımsoyadım@outlook.com adreslerinizi alın. Ben benimkini rezerve ettim. :)

hizmete gelirsek metro arayüzünü getirmişler ve hız olarak ilerlerme var sayfada. Ayrıca yanılmıyorsam HTLM5 le yapılmış. Buda bir artı. Fakat en büyük eksik live.com altyapısını kullanıyor (doğal olarak) haliyle buda kendisini hotmailden farksız kılmıyor. Eee o zaman akla şu soru geliyor. Microsoft niçin bu alan adını açtı? Ne gerek vardı? Zaten hotmail aynı işi görüyor.

Bu soruların cevabını ilerleyen zamanlarda daha net göreceğiz. Yinede ad soyad mail adresi olmayanlar için henüz fazla duyulmamışken bir fırsat sayılır. alın bir mail adresi. :)

Windows 8 çıkınca işe yarar. skydrive ı da 7 gb yapmışlar. Fakat artırmaları gerekli.

mcandan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalnış bilmiyorsam 5 gündür kullanımda zaten. Biraz geç kalınmış konusunu açmak için. Arkadaşlar mail adresleri dolmadan adımsoyadım@outlook.com adreslerinizi alın. Ben benimkini rezerve ettim. :)

hizmete gelirsek metro arayüzünü getirmişler ve hız olarak ilerlerme var sayfada. Ayrıca yanılmıyorsam HTLM5 le yapılmış. Buda bir artı. Fakat en büyük eksik live.com altyapısını kullanıyor (doğal olarak) haliyle buda kendisini hotmailden farksız kılmıyor. Eee o zaman akla şu soru geliyor. Microsoft niçin bu alan adını açtı? Ne gerek vardı? Zaten hotmail aynı işi görüyor.

Bu soruların cevabını ilerleyen zamanlarda daha net göreceğiz. Yinede ad soyad mail adresi olmayanlar için henüz fazla duyulmamışken bir fırsat sayılır. alın bir mail adresi. :)

Windows 8 çıkınca işe yarar. skydrive ı da 7 gb yapmışlar. Fakat artırmaları gerekli.
Hotmail arayüzü yerine de kullanılabildiği için, pek tutacagını sanmıyorum ama, değişiklikler iyidir herzaman :) bizimde bi ad soyad e-mail adresimiz olsun dimi :D

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hotmail hesaplarım zaten gereksiz üyeliklerle doluydu.İyi ki geldi Outlook.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Hotmaile göre daha iyi olmuş. Ama yeni uzantıya alışmak zor olacak.

Joe.Joe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 8 ile karşımıza çıkacak olan metro arayüzünü andıran ve oldukça sade bir tasarıma sahip olan Outlook.com hesabına Facebook, Twitter gibi sosyal ağlardan da erişim mümkün. Bu sayede tüm ağlardaki güncellemeler tek bir sayfadan takip edilebiliyor. Ayrıca Skype üzerinden konuşmak da Windows 8 ve Windows Phone sistemlerin baz aldığı Outlook ile mümkün. Alıntıdır.

sosyalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Gayet sade ve güzel olmuş ama GMail'e devam edeceğim yine de.

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gorunus kismen iyi ancak bircok ozellik kirpilmis yada elinizin altindan degil. Metro arayuzu grip salgini gibi heryere yayildi MS'nin basina buyuk bela olacak bu berbat arayuz. 2 dakika sonra eski gorunume gectim. Windows 8 ile MS kendi ayagina SIKTI!

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
hiç bir zaman adımsoyadım@ hotmail,msn,windowslive,live,outlook'da dahil alamadim :S ühühü

yükselttik bakalım nolacak :)

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gmaile rakip olacak gibi. çok beğendim ..güzel olmuş..