Outlast'ı abartmadık mı?

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Daha dün outlast oynadım, hatta bitirdim. Ama gram korkmadım. Çoğu kişi diyor dünyanın en korkunç oyunu falan diye, hiçte korkunç gelmedi. Acaba ben korku oyunlarını sevdiğim için mi korkutucu gelmedi, veya gerçekten korkutucu muydu? çünkü ben 1 de korkmadım, ama 2. oyun korkutucu gelmişti.

maehwatar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
1. oyunda, sadece birisi arkandan seni kovalarken ki his çok tatmin edici gelmişti bana elim ayağım falan dolaşmıştı. Ama jump scare olarak çok tahmin edilebilir olduğu için bir süre sonra korkmamaya başlamıştım ben de.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
1. oyunda, sadece birisi arkandan seni kovalarken ki his çok tatmin edici gelmişti bana elim ayağım falan dolaşmıştı. Ama jump scare olarak çok tahmin edilebilir olduğu için bir süre sonra korkmamaya başlamıştım ben de.
1. oyunda jump scare hiç korkutucu gelmedi.

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Outlast zamanında çok korkunç geliyordu. Şu an başka korku oyunları gördüğümüz için eski albenisi yok oyunun.

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,749
Outlast zamanında çok korkunç geliyordu. Şu an başka korku oyunları gördüğümüz için eski albenisi yok oyunun.
Gerçekten o zamanlar gelebilir, ama youtuberlar dünyanın en korkunç oyunu diye videolar atmaya başladığı zaman bende oynayayım dedim, ama zerre korkmadım. Ama yalan söylemiyeceğim, Outlast Whistleblower korkunçtu.