Otomatik IP Adresi (TCP/IPv4) Değiştirme Hakkında Yardım

GODMODEON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim başka bir sorunum var buna benzer, aslında sorun dahi denemez, ihtiyacım var. Ben, IP'nin belirli bir saniyede bir değişmesini istiyorum. Elimde yüzlerce IP ve bunların Portları var. Bunları tek tek programa ekleyip, sırayla ya da karışık (tekrar etmemesi koşuyla, yani bir IP'ye tekrar bağlanmaması koşuluyla) bağlanmasını, ve bir süre sonra (örneğin 10sn) diğer IP'ye bağlanmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Yardımcı olabilirseniz harika olur, çok ihtiyacım var böyle bir şeye. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Reaksiyon puanı
2,148
Benim başka bir sorunum var buna benzer, aslında sorun dahi denemez, ihtiyacım var. Ben, IP'nin belirli bir saniyede bir değişmesini istiyorum. Elimde yüzlerce IP ve bunların Portları var. Bunları tek tek programa ekleyip, sırayla ya da karışık (tekrar etmemesi koşuyla, yani bir IP'ye tekrar bağlanmaması koşuluyla) bağlanmasını, ve bir süre sonra (örneğin 10sn) diğer IP'ye bağlanmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün müdür? Yardımcı olabilirseniz harika olur, çok ihtiyacım var böyle bir şeye. Şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Proxy değişsin diyorsun belirli saniyelerde bir.
Derme çatma bir program yaptım, regedit altından proxy giriyor, istersen exe dosyasını verebilirim.
20130331232557.png

karasuvari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim farklı bir sorunum var arkadaşlar :) benim bir site için hit almam lazım ve ip değiştirerek siteye giriş yaptıgımda site beni farklı kullanıcı olarak görmüyor. Bu neden olabilir ip değiştiği halde karşı site nasıl bunu anlayabilir?

GODMODEON

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Proxy değişsin diyorsun belirli saniyelerde bir.
Derme çatma bir program yaptım, regedit altından proxy giriyor, istersen exe dosyasını verebilirim.
20130331232557.png

Uzun zamandır şehir dışındaydım, aktif olamadım kusura bakma. Harika bir iş çıkarmışsın ellerine kollarına sağlık. .EXE'yi alabilirsem çok memnun olurum. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Uzun zamandır şehir dışındaydım, aktif olamadım kusura bakma. Harika bir iş çıkarmışsın ellerine kollarına sağlık. .EXE'yi alabilirsem çok memnun olurum. :)

Kodları silecektim neredeyse Allah'tan tutmuşum .au3 dosyasını. :)

exe - http://www.sendspace.com/file/5yixbs

Proxyleri şu şekilde ekliyorsun, proxyleri kopyala kopyaladıktan sonra Proxy'leri Ekle düğmesine bas. İçinde proxy olan bi sayfanın tümünü kopyalayabilirsin içinden proxyleri ayıklayabiliyor. Şu sayfadan proxy alabilirsin. http://www.ip-adress.com/proxy_list/

Bu da autoit kodları
Kod:
#RequireAdmin
#include <GUIConstantsEx.au3>
#include <GuiListView.au3>
#include <WindowsConstants.au3>

Opt('MustDeclareVars', 1)

GUICreate("My GUI")
Local $Button_1 = GUICtrlCreateButton("Proxy'leri Ekle", 170, 0, 100)
Local $Button_3 = GUICtrlCreateButton("Proxy'yi İptal Et", 280, 0)
Local $liste = GUICtrlCreateListView("IP                     |Port",0,0,166,300)
local $saniye = GUICtrlCreateInput("",170,40,20,20)
GUICtrlCreateLabel(" saniye aralıklarla proxy ",190,46)
local $aktif_proxy = GUICtrlCreateLabel("Aktif Proxy: Yok",0,310,300)
Local $Button_2 = GUICtrlCreateButton("değiştir", 300, 36)
Local $radio1 = GUICtrlCreateRadio("Proxy Değiştirmeyi Durdur", 200, 70, 150, 20)
Local $radio2 = GUICtrlCreateRadio("Proxy Değiştirmeye Hazır", 200, 90, 150, 20)
GUICtrlSetState($radio2, $GUI_CHECKED)
GUISetState()
Local $msg
Local $sira_sayisi=0

Func _GUICtrlListView_CreateArray($hListView, $sDelimeter = '|')
    Local $iColumnCount = _GUICtrlListView_GetColumnCount($hListView), $iDim = 0, $iItemCount = _GUICtrlListView_GetItemCount($hListView)
    If $iColumnCount < 3 Then
        $iDim = 3 - $iColumnCount
    EndIf
    If $sDelimeter = Default Then
        $sDelimeter = '|'
    EndIf

Local $aColumns = 0, $aReturn[$iItemCount + 1][$iColumnCount + $iDim] = [[$iItemCount, $iColumnCount, '']]
    For $i = 0 To $iColumnCount - 1
        $aColumns = _GUICtrlListView_GetColumn($hListView, $i)
        $aReturn[0][2] &= $aColumns[5] & $sDelimeter
    Next
    $aReturn[0][2] = StringTrimRight($aReturn[0][2], StringLen($sDelimeter))

For $i = 0 To $iItemCount - 1
        For $j = 0 To $iColumnCount - 1
            $aReturn[$i + 1][$j] = _GUICtrlListView_GetItemText($hListView, $i, $j)
        Next
    Next
    Return SetError(Number($aReturn[0][0] = 0), 0, $aReturn)
EndFunc   ;==>_GUICtrlListView_CreateArray

Func proxycevir()
    Local $ipler = ClipGet()
    Local $iplers,$proxy_karakterler,$proxydir,$ipler_satir,$ayir
    $ipler_satir = StringSplit($ipler,@LF)

For $satirlar = 1 to $ipler_satir[0]
        $iplers = StringSplit($ipler_satir[$satirlar], " ")
        For $i=1 to $iplers[0]
            if StringInStr($iplers[$i],":") Then
                $proxy_karakterler = StringSplit($iplers[$i],"")
                $proxydir = True
                For $j=1 to $proxy_karakterler[0]
                    if $proxy_karakterler[$j] <> "0" And $proxy_karakterler[$j] <> "1" And $proxy_karakterler[$j] <> "2" And $proxy_karakterler[$j] <> "3" And $proxy_karakterler[$j] <> "4" And $proxy_karakterler[$j] <> "5" And $proxy_karakterler[$j] <> "6" And $proxy_karakterler[$j] <> "7" And $proxy_karakterler[$j] <> "8" And $proxy_karakterler[$j] <> "9" And $proxy_karakterler[$j] <> "." And $proxy_karakterler[$j] <> ":" Then
                        $proxydir = False
                        ExitLoop
                    EndIf
                Next
                If $proxydir = True Then
                    $sira_sayisi = $sira_sayisi + 1
                    $ayir = StringSplit($iplers[$i],":")
                    _GUICtrlListView_AddItem($liste, $ayir[1],$sira_sayisi-1)
                    _GUICtrlListView_AddSubItem($liste, $sira_sayisi-1, $ayir[2], 1)
                    ;MsgBox(0,$sira_sayisi,$iplers[$i])
                EndIf
            EndIf
        Next
    Next
EndFunc

Func proxy_isle()
    Local $proxyler, $i=1
    Local $saniye_ = GUICtrlRead($saniye)
    $proxyler = _GUICtrlListView_CreateArray($liste, Default)
    RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings", "ProxyEnable", "REG_DWORD", "1")
    While (1)
        RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings", "ProxyServer", "REG_SZ", $proxyler[$i][0] & ":" & $proxyler[$i][1])
        GUICtrlSetData($aktif_proxy,"Aktif Proxy: " & $proxyler[$i][0] & ":" & $proxyler[$i][1])
        Sleep($saniye_ * 1000)
        $i=$i+1
        If $i=$proxyler[0][0]+1 Then
            $i=1
        EndIf
        If $radio1 And BitAND(GUICtrlRead($radio1), $GUI_CHECKED) = $GUI_CHECKED Then
            ExitLoop
        EndIf
    WEnd
EndFunc

While 1
        $msg = GUIGetMsg()
        Select
            Case $msg = $GUI_EVENT_CLOSE
                RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings", "ProxyEnable", "REG_DWORD", "0")
                RegDelete("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings", "ProxyServer")
                ExitLoop
            Case $msg = $Button_3
                RegWrite("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings", "ProxyEnable", "REG_DWORD", "0")
                RegDelete("HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings", "ProxyServer")
                GUICtrlSetData($aktif_proxy,"Aktif Proxy: Yok")
            Case $msg = $Button_1
                proxycevir()
            Case $msg = $Button_2
                If StringIsDigit(GUICtrlRead($saniye)) = 1 Then
                    proxy_isle()
                EndIf
        EndSelect
WEnd

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba benim de saniyede bir veya mümkün olan en kısa sürede ip mi veya proxyimi değiştirecek bir program lazım ip olarak ttnet ip havuzunu kullanırsa daha mem nun olurum 4 günüm kaldı internette işime yarıyan bir tek hma isimli vpn programı vardı ondaki iplerde bitti ayrıca tek işlem çok süre alıyor ip değiştirmedeki yavaşlığı yüzünden her seferinde farklı ip ve daha önce kullanmadğım bir ip olmalı mümkünse tabiki bütçem az olmasına karşın mevcut bedelini verebilirim TEKRAR SÖYLİYORUM İNTERNETTEKİ PROGRAMLARIN HEMEN HEMEN HEPSİNİ DENEDİM BİLDİĞİM PROGRAM VEYA SİSTEMLERLE GELMESSENİZ SEVİNİRİM

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi (abi diyorum benden büyüksündür 15 yaşındayım) ben bi program yazdım youtube için işleyişi şöyle url kısmına yapıştırdığımız videoyu webbrowserde açarak sayfayı yeniliyo fakat 301 izlenmeden sonra duruyo şimdi senin dediğin kodları ben exe yapıp yeni bir videoda senin verdiğin programla benim programı çalıştırırsak 301i geçermi yani youtube pc ip sine bakarakmı yoksa internet ip sine bakarakmı izlenme işliyo cevap verirsen sevinirim