Ulassecgin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaslar telefonumda otg calismiyor unoffical rom yuklu buyuk bir ihtimalle bu yuzden nasil duzeltebilirim
otg destekli bir kerneli flash edebilirsinArkadaslar telefonumda otg calismiyor unoffical rom yuklu buyuk bir ihtimalle bu yuzden nasil duzeltebilirim
Bildigin kernel varsa soylermisinotg destekli bir kerneli flash edebilirsin
Samsung note 1 ama cm12.1 rom yukluCihazının modelini belirtmelisin. Her kernel her cihazda çalışmaz. Cihaza özel kernel yapılır
Evet o zaman calismisti ama simdi calismiyorStock romda otg kullanmayı denedin mi?
Rom sitesinde kernel vardi bir tane acaba onumu flaslamam gerekgt-n7000 cm 12.1 based otg supported kernel
Buna benzer araştıma yapmalısın
Dene. Ama flashlamadan önce yedek almayı unutmaRom sitesinde kernel vardi bir tane acaba onumu flaslamam gerek
Denedim ama yine calismadi usb host checker da sunu diyoEkli dosyayı görüntüle 14809Dene. Ama flashlamadan önce yedek almayı unutma
Ust uste bir kac kez bastim ama olmadi acaba sistem dosyasini degistirip yada ayri bir kod yazsak olurmuFix e dokununca o tiklerde bir değişiklik oldu mu? (olacağını hiç sanmıyorum ama başımdan o kadar garip bir olay geçti ki artık en saçma gelen çözümün bile gerçek çözüm olabileceğine inanıyorum)
Kernelde bulamadim uygun ayarlardada yok otg ile ilgili bir sey stock roma donsem olmazKod yazarak otg desteği kazandırmak istiyorsan C diline hakim olmalısın. Kernel ile oynama yaparak otg desteği kazandırabilirsin
Neden stock roma dönmüyorsun?Kernelde bulamadim uygun ayarlardada yok otg ile ilgili bir sey stock roma donsem olmaz
Otg için stock roma dönmek saçma geliyoNeden stock roma dönmüyorsun?