Soru Oteller ve sarayın halka açılma durumu

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Turizm ülke için çok büyük gelir kaynağı. Şuan o gelire çok ihtiyaç var oteller 2. planda tutulmalı sezon açılışına az kaldı. Duygusal değil realist düşündüğümüzde açılışları mümkün değil. Ordu evleri, Öğretmen ve polis evleri ve devlet misafiraneleriyle bu işi kotarmak çok zor en mantıklı seçenek yurtlardı. Toki zaten tünel kalıp çalışırsa 4-5 aya ilk teslimlere başlar. Önemli olan depremzedelerin Kredi miktarı ve Tokiye yapacakları ödemelerin Azaltılması

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Sarayın açılmayacağına eminim. Üstünde kuş bile uçmuyor. Hatta yaya olarak oradan geçmeye çalıştığınızda sizi başka yere yönlendirirler.
Otellere gelirsek onlar da açılmaz. Bu devletin gelire ihtiyacı var ve bu devlet için ek masraf olur.

YYILMAZZ

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
37
Sarayın açılmayacağına eminim. Üstünde kuş bile uçmuyor. Hatta yaya olarak oradan geçmeye çalıştığınızda sizi başka yere yönlendirirler.
Otellere gelirsek onlar da açılmaz. Bu devletin gelire ihtiyacı var ve bu devlet için ek masraf olur.
kardeşim nerde yaşıyorsun bilmiyorum Ben ankarada yaşıyorum cumhurbaşlığı külliyesi içindeki camii ve türkiyenin en büyük kütüphanesi tamamen halka açık herhangi bir şekilde o caddeden geçirmezler durumu yok zaten çok işlek bir yol önünden geçiyor. Hiçbir ülkede seni direk Başkanlık konutunun içine almazlar Başkanlık konutu ve Başkan ülkeyi temsil ediyor. Bir devlet başkanının ölmesi ülkenin savaş kaybetmesi yenilmesi sayılıyor. Ordunun devlet otoritesinin sarsılması ve inanılmaz prestij kaybı getiriyor. O yüzden içeri alınmazsın Ama külliyeyi ziyaret edebilirsin Ben birçok defa Başkanlık konutuna ve Külliyeye gittim. Tahmin ettiğin gibi bir ev değil bir Kamu kurumu İçinde birçok devlet kurumuna bağlı birim çalışıyor

delete user

Profesör
Reaksiyon puanı
3,781
Oteller olabilir ücretini devlet karşılar. Cumhurbaşkanlığında depremzedeleri yatıracaklar mantığa bak sanki otel. Adamlar sabah uyanacak günaydın cumhurbaşkanım kahvaltıya gelmiyormusunuz derler. Akşam çay demleyeceğiz sizde katılın derler.:rolleyes: :unamused: