OSYS Puan Kesintisi

AliGalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. Kafami çok kurcalayan bir soru hakkında sizden acilen yardım beklemekteyim.2012 YGS/LYS sınavlarında Dumlupınar Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandım.Fakat şehirden ve bölümden pek memnun kalmadım diye okulu bıraktım.Tekrar sınava girdim ve geçen sene tercih yaptım diye puan kesintisine uğradım.Bu sene tekrar tercih yaptım ama gelme olasılıgı düşük yerleri yazdım.Benim sorum şu;bu sene de tercih yaptım diye yazdıgım bölümler gelmese bile seneye sınava tekrar girersem puanım kesintiye uğrar mı ? Çok acil bir şekilde bilginize ihtiyacım var arkadaşlar simdiden çok teşekkürler.

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Puan kesintisinin kazandığın halde gitmezsen olur diye biliyorum ben

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
yerleşirseniz eğer sadece sonraki yıl puan kesintisi yapılır.. ondan sonraki seneler herhangi bir kesinti olmaz..

yerleşmediyseniz puan kesintisi olmaz

AliGalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yerleşirseniz eğer sadece sonraki yıl puan kesintisi yapılır.. ondan sonraki seneler herhangi bir kesinti olmaz..

yerleşmediyseniz puan kesintisi olmaz

Üniversitede kaydım bulundugu halde tekrar tercih yapıp gelmese puanım gider mi diye bir soru çok kurcalıyordu kafamı da aradıgım cevabı aldım sanırsam çok teşekkür ederim