ÖSYM'nin Yeni Başkanı Belli Oldu

Bu konuyu okuyanlar

emreiii

Doçent
Katılım
30 Temmuz 2008
Mesajlar
779
Reaksiyon puanı
18
Puanları
0
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığına İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim üyesi Prof. Dr. Ali Demir vekaleten görevlendirildi.

ali-demir.jpg

YÖK'ten yapılan açıklamada, Prof. Dr. Ünal Yarımağan'ın istifası ile boşalan ÖSYM Başkanlığına İTÜ öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ali Demir'in vekaleten görevlendirildiği bildirildi.



Açıklamada, yıl sonuna kadar yapılacak olan sınav takviminin ÖSYM tarafından en kısa sürede açıklanacağı belirtildi.



ÖSYM Başkanlığına vekaleten görevlendirilen Prof. Dr. Demir, İTÜ Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. İTÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü yapan Demir, İngilizce ve Almanca olmak üzere iki yabancı dil biliyor.



İTÜ Tasarım Mühendisliği Bölümünde yüksek lisans eğitimi tamamlayan Demir, doktorasını ise İngiltere'deki Loughborough teknoloji üniversitesinde yaptı.



PROF. DR. ALİ DEMİR KİMDİR?

1 Kasım 1959 tarihinde Konya'da dünyaya gelen Prof. Dr. Ali Demir, 1982 yılında İTÜ Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.



İTÜ Tasarım Mühendisliği Bölümü'nde yüksek lisans eğitimi tamamlayan Demir, doktorasını ise İngiltere'deki Loughborough Teknoloji Üniversitesi'nde yaptı.
İngilizce ve Almanca bilen Demir, evli ve 2 çocuk babası.


Kaynak
 

tarumoloji

Profesör
Katılım
12 Mayıs 2009
Mesajlar
1,255
Reaksiyon puanı
44
Puanları
48
Badem bıyıklarına kurbannnn... :D

(Bu kadar belli etmeyin be yahu.)
 

braveheart.fb

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
1,985
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Yerine yenisinin atanmaması ayrı bir dert, atanması ayrı bir dert. Her şeyde bir kulp buluyorsunuz. Şimdi de size bıyıksız birini mi bulacaz? İnsanları kafanızda böyle mi fişliyorsunuz? Amerika filmlerindeki o meşhur söz geldi aklıma " hey dostum senin sorunun ne?"
 

çağlar522

Doçent
Katılım
6 Ağustos 2009
Mesajlar
569
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
bu da cemaatci ,tüm sorular şimdiden çalınmıştır hayırlı ugurlu ola...
 
Üst