ÖSS 2009 puanımı şimdiden öğrendim

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Merhaba SDN dostları evet bu sene ilk defa (ea dan) ÖSS 2009 a girecek olan ben şimdiden puanımı öğrendim. Nasıl mı ?

Şu an askerliğini yapmakta olan abim RÜYASInda hiç üşenmemiş ve internete girip öss sonucuma bakmış ve ea2 den 310 puan almışım çok ironik bir durum
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Sizce rüyalar gerçeğe çıkar mı?

her türlü yoruma açığım :D

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba SDN dostları evet bu sene ilk defa (ea dan) ÖSS 2009 a girecek olan ben şimdiden puanımı öğrendim. Nasıl mı ?

Şu an askerliğini yapmakta olan abim RÜYASInda hiç üşenmemiş ve internete girip öss sonucuma bakmış ve ea2 den 310 puan almışım çok ironik bir durum
güleyim mi ağlayayım mı bilemedim.

Sizce rüyalar gerçeğe çıkar mı?

her türlü yoruma açığım :D
abin bir doktora görünsün.rüyada intenerte girmek hayra alamet değil :lol:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gerçek demoralize oldum diyebilirim bir sene boyunca çalış 310 al daha kötüsü de gelebilir değil mi kanaat etmek lazım Allah vere ! yine de moralimi bozmayacağım

rower

Asistan
Reaksiyon puanı
1
acaba rüya tabirlerinde rüyada internete girmek varmıdır :D

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Rüyaların bazıları gerçeğe çıkar ama çoğu günlük olaylardan etkilenmedir.

Bizden de "Allah hakkında hayra erdirsin" demek var.

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
abin yine puanı görmüş şükret.
ben sınava giderken kaza geçirip sınava 45 dk geç kaldığımı gördüm:)

FTHOZYKSL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sene için konuşursak EA2 den 310 puan iyi bir puan değil.Sadece üniversiteli olursun.

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Abine sorsaydın İnternete girerken türk telekomun yurtdışı çıkışları o zamanda yavaşmıydı diye :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
boşver puanı
belki herkesin puanlar düşük olur , Türkiye sıralamasında yükseksindir :D

ufti

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Esas işin en ilginç yani bu rüya yı abinin görmesi sen neden görmedin :D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Hayır yapmıcaam :D
Espri yapmıcaaam :D

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ben şunu öğrendim her şey bölümmüş, ünversitenin ne olduğu çok büyük firmalar için önemli. Allah hayırlısını versin. 310 bile alsan düzgün bi bölüm yaz isterse en doğuda olsun.

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
puan kötü değil olamaz da. puan yeterli veya yetersiz olabilir. puana göre bölüm seçme seçtiğin bölüme göre puan al. odtü bilgisayara gidip pişman olanlar da oluyor.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
öss konusunda kaygılanmana gerek yok kapasiten ne ise aşağı yukarı o karşına çıkar.
Misal 80 net yapıyorsan istesen de 70'in altına düşemezsin,90 üstüne çıkamazsın..
Ne isen o çıkar karşına .Biz daha çok olduğuz durumu net bir şekilde kabul etmediğimiz için kaygı duyuyoruz.
Benim öss yolculuğum biraz ilginçti..nerde benim gibi adaylar:)

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
öss konusunda kaygılanmana gerek yok kapasiten ne ise aşağı yukarı o karşına çıkar.
Misal 80 net yapıyorsan istesen de 70'in altına düşemezsin,90 üstüne çıkamazsın..
Ne isen o çıkar karşına .Biz daha çok olduğuz durumu net bir şekilde kabul etmediğimiz için kaygı duyuyoruz.
yanıldığını söylemeden duramayacağım. bilinçli bir çalışmayla full de yaparsın kapasite olayı psikolojik engeldir aşmak da bilinçli insanların yardımıyla kolaydır.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Sayn arkadaşım kapasite dediğimiz şey malumdur ki sınırsız değildir..Bilinçli çalışmayla dediğin kapasiteni en üst düzeyde gerçekleştirirsin.
O zaman sonuçlar en yüksek puandan aşağıya kadar sıralnmazdı..ve yüz ikiyüz öss tane birincilerine rastladık.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Alan razı satan razı hesabı :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9

arkadaşa katılıyorum

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Sayn arkadaşım kapasite dediğimiz şey malumdur ki sınırsız değildir..Bilinçli çalışmayla dediğin kapasiteni en üst düzeyde gerçekleştirirsin.
O zaman sonuçlar en yüksek puandan aşağıya kadar sıralnmazdı..ve yüz ikiyüz öss tane birincilerine rastladık.

Bugün zaten ilk 3000 deki kişilerin kapasitesi neredeyse aynı.Bence bu iş dikkate ve şansa bakıyor o esnada psikolojin,vücut sağlığın yerinde oldu mu senden daha iyi bilgiye sahip olanları elersin,tam tersi de doğru.Bizzat ben yaşadım :wink: Yani ÖSS % 51 şans buna bağlı olarak dikkat o anda o işlem hatasını yapmayacaksın veya gözden kaçırtmayacaksın ufacık bir ayrıntıyı.Paragrafta cm cinsinden veriyor sorarken m istiyor.Bu gibi ayrıntılar.

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
en üst düzeyde kullanan yokmuş demekki. ben öküz gibi soru çözen demiyorum. bilinçli çalışma derken ders olarak algılamazsan sevinirim. takdir edersin ki yaşamımızı zevkler uğruna hunharca kullanırız ve alışkanlık haline gelen şeyler bilinçli çalışmayla! değiştirilebilir. bunu kendi başına yapabilecek insan ise sınırlıdır!

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Rüyaların tersi çıkar derler ama hayırlısı :D