Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe - Video; Maçın Özeti, Golü | 29 Ekim 2015 Perşembe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Osmanlıspor 0-1 Fenerbahçe | Spor Toto Süper Lig 10. Hafta

Özet için tıklayınız...

lolol_1.jpg

Geçtiğimiz hafta derbide Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe Başkentten mutlu dönüyor.

Osmanlıspor ile karşı karşıya gelen sarı lacivertliler rakibini Alper Potuk'un şık golüyle 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçın ilk yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken devreye de 0-0'lık skorla gidildi.

İlk yarının akıllardan kalan anı ise Markovic'in sakatlanması oldu. Arka adelesinde ağrı hisseden genç yıldız oyundan çıkıp yerini Fernandao'ya bıraktı.

İkinci yarıya daha hızlı ve baskılı başlayan taraf Fenerbahçe olurken 52. dakikada sahneye çıkan Alper Potuk'un müthiş golüyle rakibi karşısında 1-0 öne geçti.

Golden sonra da oyunun hakimiyetini elinde tutan Fenerbahçe maç sonuna kadar kelesinde ciddi bir tehlike yaşamadı ve maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 21'e çıkaran Fenerbahçe maç fazlasıyla lider Beşiktaş'la puan farkını 1'e indirdi. Son haftalarda düşüş yaşayan Osmanlıspor ise 11 puanda kaldı.

Alper attı, Fenerbahçe kazandı! - Ligtv.com.tr

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Çok şey istemiyorum, şu kadar kaliteli takımın 3-4 farkla bi maç kazanmasını istiyorum.

Siz söyleyin, olmayacak şey mi?

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
Bir yerde birşeyler var ama bende anlamadım ne var. Ne yiyo ne atıyo. Hoca italyan olunca bizim takımda italyan gibi oldu

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
10 hafta geçti 3lediğimiz takım yok..
pes.