Osman Denize Düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[video]http://video.mynet.com/1nisannn/Ve-Osman-denize-dusuyor/1085032/[/video]

Dahada detaylı [video=youtube;8VoYcGjjfuE]http://www.youtube.com/watch?v=8VoYcGjjfuE[/video]

Yürek dağladı yine bu dizi dün gece ya osmana önce carolinin tokat atması osmanın annesini rüyalarında görüp mercimek çorbası psikolojisi en fenasıda denize düşmesi osmana nolucak ordan çıkacakmı ki :(

Yazık cemileye yaa ne beter kaderi varmış ,

Önce kocasından oluyo , hapislerde dayaklar yiyo , sonra evinden oluyo , inşaatta yaşamaya başlıyo , bi oğlu okuldan atılıp nezaretlerde dayak yiyo , onu kurtarmak için öbür oğlunu feda ediyo , kızını çingeneler kaçırmaya kalkıyo , kayınvalidesi hasta oluyo , öteki kızını adamın yatağından çıkarıp eve götürüyo hizmetçilik yaparken gururu rencide ediliyo al işte şimdi osmanı hep kaybederse nasıl sabreder ki insan :(

Çingeneyi dövüyorlarmış suratına falan tekme tokat çingene sadece arkamda arkam diye ağlıyomuş döven adam yahu demiş ben senin önünden vuruyorumda sen neden arkam diye ağlıyorsun ..

O hesap şu cemilenin bi erkek kardeşi falan olsa bu kadar işkence edebilirmiydi o ali pisliği !

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben de Osmanlı denize düştü anladım. :4:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Napalım düştüyse ..:D

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
18. bölüm fragmanı cıktı.. onuda ekleseydın

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ölmez ölmez korkmayın sonucunda osmancığın başından geçenler anlatılıyo ölürse dizi biter :D

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
gerçektende osman denize düşmedi zaten,orasının nasıl yapıldığını açıkladılar zaten star da bir programda