Örümcek Adam gerçek oluyor

Bu konuyu okuyanlar

eJay

Öğrenci
Katılım
4 Şubat 2007
Mesajlar
18
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İngiltere'de bir firma Örümcek Adam filmini gerçeğe çeviriyor..İngiltere'nin Bristol şehrinde faaliyet gösteren BAE Systems adlı şirket, sarp kayalara tırmanılabilecek, hatta tavanda asılı kalınabilecek yeni bir elbisenin üretim aşamasında olduğunu açıkladı.

BAE Systems adlı İngiliz giysi firması, medyaya yaptığı basın açıklamasında, Gecko isminde sıcak bölgelerde yaşayan ve dikey bir camda dahi yürüyebilen bir tür kertenkeleyi örnek aldıkları kıyafetin, askerlerin, özelliklede piyade sınıfının harekatı esnasında büyük kolaylıklar sağlayacağını duyurdu.

HENÜZ ÜRETİM AŞAMASINDAYIZ

BAE Systems'ın yüksek teknoloji merkezinden Dr. Jeff Sargent yeni buluşla ilgili, "Henüz araştırma ve yapım aşamasındayız. Askerle işbirliği içinde çalışıyoruz. Gecko adındaki kertenkelenin ayaklarında düz ve dik yerlerde yürümeyi kolaylaştıracak tüyler mevcut. İşte bunu taklit ediyoruz. İlk aşamada birkaç denekte deneyip olumlu sonuçlar aldık. Önce aşağı, sonra yukarı hareket etmek üzere tasarlanmış, vücuda monte edilen aksesuar ve teçhizatı taşıyabilecek özellikte olmasını istiyoruz. Örümcek Adam'ın eldivenleri için biraz erken olsa da onunla da ilgili çalışmamız sürüyor" dedi.
 

Downsat

Profesör
Katılım
2 Mart 2006
Mesajlar
1,116
Reaksiyon puanı
64
Puanları
0
Bizde isteriz :D

Haberin alıntı adresini belirtebilir misin?
 

akifsever

Asistan
Katılım
23 Ocak 2006
Mesajlar
180
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
eJay hadi sen yenisin Downsat sen farketmedin mi bu yazının İnternet Teknolojileri ile ilgili olmadığını :)
 
Üst