Ortamda Hava Atabileceğiniz Telefonlar

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Evet.Burda özellik bakımından bahsetmiyorum.Tasarım bakımından bahsediyorum demek de yanlış olur ama mesela teknolojiden anlayan birine xz premium gösterince o telefonun özellik bakımından ne kadar iyi olduğunu bilir.Ama Türk halkı (belli bir çoğunluk) ne kadar biliyor.XZ Premium yerine İphone 6 koysan daha iyi derler :)
Belki telefonuyla millete hava atmak istiyen vardır.Liste başlasın.SAKIN BU LİSTEYE GÖRE TELEFON ALMAYIN EĞER ÇOK ÇOK PARANIZ YOKSA.Tamamen cahillik olur.Size hoş görünen,işlerinizi karşılayacak telefonu alın.

1-İphone 6 ve üzeri serisi olan telefonlar (7plus dahil değil):
Hava atmak diyince akla hemen iphone gelir tabiki :) herkes apple'ın kazık fiyatlar koyduğunu biliyor ve aldığınız iphone 6'nın iphone 7,6s olup olmadığını bilemezler teknolojiden çok anlamıyorsa çevrenizdeki insanlar.Hatta kılıfla kullanırsanız iphone 8 bile diyebilirsiniz ön taraftan bakınca.

2-İphone 7plus ve 8plus:
Burda çoğu kişinin anlayacağı çift kamera var.O yüzden eğer bu telefonlara sahipseniz havanız bir ekstra olur.

3-Samsung Galaxy S8,S8+,Note 8:
Bu üç telefonun tasarımı çok iyi ve çoğu kişi bu telefonların ortalama fiyatını biliyor.Ayrıca pek görülmediği için bu sonsuz ekran dikkat çekebilir.Yine güzel hava atılacak telefonlardan.S7,S7 Edge ilede çok olmasa da markası yüzünden hava atılabilir

4-Sonsuz ekranlı diğer telefonlar:
Halkımız reklamlarından dolayı Samsung ve Apple dışı pek iyi bir marka bilmiyor ve o yüzden marka adıyla hava atılacak başka telefon kalmadı.Ama tasarım olarak çerçevesiz telefonlar dikkat çekebilir ve hava atabilirsiniz.

5-Listenin Kralı İPHONE X:
Listenin kralı demek en iyi telefon iphone x demek değil bu arada sadece en çok havayı bu telefonla atarsınız.Çoğu kişi iphone x 'in görüntüsü biliyor.O çentiğini falan.Hem sonsuz ekran tasarımı dikkat çeker,hem çoğu kişi fiyatını biliyor,birde arkaya elma,off bunla hava atmayacaksınız da neyle atacaksınız.

Evet bu listede fiyatını en çok hak eden telefonlardan mi6,op5 yok.Çünkü markası pek bilinmiyor ve değişik bir tasarımı yok.Ama sakın bu fikrinizi değiştirmesin.Birde bu listede p10,p10 plus,mate 9 gibi cihazlarda yok.Güzel telefonlar,paraları iyi,ama klasik bir tasarımı var ve halk markayı pek bilmiyor.Sony cihazlara da yer vermedim çünkü elinizde bir xz premium olsa teknolojiden çok anlamayan biri onun z2,z3 olup olmadığı nerden bilecek,veya Sony'nin bir alt segment telefonu olduğunu.

Not:Lütfen eğer çok paranız çok çok fazla değilse böyle gereksiz şeylerle uğraşmayın.Bu liste biraz troll bir liste oldu.Aslında tam troll değil böyle insanlar da var.Çok saçma yaptıkları şey.Sizi en çok götürecek,en iyi işlemciyi,en iyi kamerayı verecek telefonu seçin.Hava işi boş.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Çatır çutur saymışsın kardeşim helal olsun :)

Ben Kenobi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,156
Telefonla hava atmak ahmaklıktır tıpkı parayla hava atmanın ahmaklık olduğu gibi, amatör eğlendirir.
Hava atacaksan o telefon için yazılımsal veya donanımsal birşeyler üretebilecek bilgi, birikim, tecrübe ve çalışkanlığınla hava atabilirsin.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Evet.Burda özellik bakımından bahsetmiyorum.Tasarım bakımından bahsediyorum demek de yanlış olur ama mesela teknolojiden anlayan birine xz premium gösterince o telefonun özellik bakımından ne kadar iyi olduğunu bilir.Ama Türk halkı (belli bir çoğunluk) ne kadar biliyor.XZ Premium yerine İphone 6 koysan daha iyi derler :)
Belki telefonuyla millete hava atmak istiyen vardır.Liste başlasın.SAKIN BU LİSTEYE GÖRE TELEFON ALMAYIN EĞER ÇOK ÇOK PARANIZ YOKSA.Tamamen cahillik olur.Size hoş görünen,işlerinizi karşılayacak telefonu alın.

1-İphone 6 ve üzeri serisi olan telefonlar (7plus dahil değil):
Hava atmak diyince akla hemen iphone gelir tabiki :) herkes apple'ın kazık fiyatlar koyduğunu biliyor ve aldığınız iphone 6'nın iphone 7,6s olup olmadığını bilemezler teknolojiden çok anlamıyorsa çevrenizdeki insanlar.Hatta kılıfla kullanırsanız iphone 8 bile diyebilirsiniz ön taraftan bakınca.

2-İphone 7plus ve 8plus:
Burda çoğu kişinin anlayacağı çift kamera var.O yüzden eğer bu telefonlara sahipseniz havanız bir ekstra olur.

3-Samsung Galaxy S8,S8+,Note 8:
Bu üç telefonun tasarımı çok iyi ve çoğu kişi bu telefonların ortalama fiyatını biliyor.Ayrıca pek görülmediği için bu sonsuz ekran dikkat çekebilir.Yine güzel hava atılacak telefonlardan.S7,S7 Edge ilede çok olmasa da markası yüzünden hava atılabilir

4-Sonsuz ekranlı diğer telefonlar:
Halkımız reklamlarından dolayı Samsung ve Apple dışı pek iyi bir marka bilmiyor ve o yüzden marka adıyla hava atılacak başka telefon kalmadı.Ama tasarım olarak çerçevesiz telefonlar dikkat çekebilir ve hava atabilirsiniz.

5-Listenin Kralı İPHONE X:
Listenin kralı demek en iyi telefon iphone x demek değil bu arada sadece en çok havayı bu telefonla atarsınız.Çoğu kişi iphone x 'in görüntüsü biliyor.O çentiğini falan.Hem sonsuz ekran tasarımı dikkat çeker,hem çoğu kişi fiyatını biliyor,birde arkaya elma,off bunla hava atmayacaksınız da neyle atacaksınız.

Evet bu listede fiyatını en çok hak eden telefonlardan mi6,op5 yok.Çünkü markası pek bilinmiyor ve değişik bir tasarımı yok.Ama sakın bu fikrinizi değiştirmesin.Birde bu listede p10,p10 plus,mate 9 gibi cihazlarda yok.Güzel telefonlar,paraları iyi,ama klasik bir tasarımı var ve halk markayı pek bilmiyor.Sony cihazlara da yer vermedim çünkü elinizde bir xz premium olsa teknolojiden çok anlamayan biri onun z2,z3 olup olmadığı nerden bilecek,veya Sony'nin bir alt segment telefonu olduğunu.

Not:Lütfen eğer çok paranız çok çok fazla değilse böyle gereksiz şeylerle uğraşmayın.Bu liste biraz troll bir liste oldu.Aslında tam troll değil böyle insanlar da var.Çok saçma yaptıkları şey.Sizi en çok götürecek,en iyi işlemciyi,en iyi kamerayı verecek telefonu seçin.Hava işi boş.
Güzel anlatmışsınız. Ellerinize sağlık. :)
Lakin başlığın "Şık Gözüken Telefonlar" olması bence daha güzel olurdu.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Amaç hava atmaksa direk parayı koyun masanın üstüne :) ama doğru öyle yapınca görgüsüz oluyordu, telefon farklı tabi.

Bareth Gale

Profesör
Reaksiyon puanı
300
Ortamlarda iPhone'un bir ağırlığı olduğu doğrudur. Listeye de hak veriyorum bir iPhone sever olarak. Ama benim olayım hava atmak değil. Kullanırken hevesimin azalmayacağı bir telefonum olsa yeter.

REOSTA9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Bu zamanda 7-8 yaşında çocuklar bile Iphone 8 istiyor..
Ben her ne kadar bu düzenin bir parçası olmayı reddetsem de IPHONE modellerini görünce insanların gözü parlıyor.. :)

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Çalıştığın meslek iyi bir şey olsunda o havalıkla her türlü hava atarsın

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
S8 kimsenin dikkatini cekmiyor gören birden epilepsi krizleri geçirerek "ayfonn neden almadın övovğöğö" diyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
cakmak_ve_marlboro_by_ziyadar-d5k5hp8.jpg

eskiden bunu koyardı havacılar...

Doğukan S

Doçent
Reaksiyon puanı
266
Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi S7 Edge kullanıyorum. Gören arkadaşlarım özellikle de teknolojiden anlayan ve takipçisi olan arkadaşlarım bakmak, kurcalamak istiyorlar, çok beğeniyorlar. Ama Apple fanboyları ( birçoğunu yobaz olarak görüyorum. Bunlar hiçbir şey bilmeden abi ıphone ya diyenlere tabiki ) neden İphone almadın diyorlar. Ama genel olarak cihazımı arkadaşlarım beğeniyor, keşke bende de olsa diye söylüyor. Ama bu cihazı alırken işte masaya koyayım herkes beğensin, hava yapayım diye almadım. Kendim beğendiğim için aldım. Evet cihazımın tasarımı çok iyi, kamerası çok iyi, ekranı çok iyi, performanslı da bir cihaz ama hava atmak gibi bir amacım yok. İnsanlar beğensin, özensin diye değil kendim beğendiğim için aldım. Şuan da çok memnunum.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Fotoğraftan da anlaşıldığı gibi S7 Edge kullanıyorum. Gören arkadaşlarım özellikle de teknolojiden anlayan ve takipçisi olan arkadaşlarım bakmak, kurcalamak istiyorlar, çok beğeniyorlar. Ama Apple fanboyları ( birçoğunu yobaz olarak görüyorum. Bunlar hiçbir şey bilmeden abi ıphone ya diyenlere tabiki ) neden İphone almadın diyorlar. Ama genel olarak cihazımı arkadaşlarım beğeniyor, keşke bende de olsa diye söylüyor. Ama bu cihazı alırken işte masaya koyayım herkes beğensin, hava yapayım diye almadım. Kendim beğendiğim için aldım. Evet cihazımın tasarımı çok iyi, kamerası çok iyi, ekranı çok iyi, performanslı da bir cihaz ama hava atmak gibi bir amacım yok. İnsanlar beğensin, özensin diye değil kendim beğendiğim için aldım. Şuan da çok memnunum.
Benimde en kızdığım nokta abi ayfon ya baksana demek için alan insanlar bilinçli bi şekilde alınıp kullanılsa hiçbir sıkıntı olmayacak

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,439
Sony Ericsson W810i Telefonumu elime alınca garip garip bakıyorlar :D

Satılsaydı K850i alırdım. Varya Tasarım harikası bana göre. Bakınca Bir haller basıyor beni.

1.jpg

TeknoLee

Doçent
Reaksiyon puanı
135
Nokia 8 i de ekle. Bakın ben Nokia kullanıyorum hepinize kapak olsun diye hava atabilirsin onunla:D

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Kendini bilen dürüst karakterli kişilik sahibi insanlar ne araba ne para nede başka bir mal varlığına bakmazlar zaten birileri sizin yanınızda paranız olduğu için duruyosa o insandan veya insanlardan size hiç bir fayda gelmez ben malıyla hava basanıda başkasının malı için ona sırnaşanıda sevmem bu dünyada ölüm var kim ne götürmüş bu insanlar bunu göremeyecek kadar kör ve dünya hayatına adamışlar kendilerini böyle olunca telefonlada hava atarlar arabaylada yazık

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Ben Mİ5 ile bile attım :D Herkes İphone 6-6s zannediyor ,çaktırmadım bende evet o dedim :D

Janavar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Masaya ters olarak HTC u11 Saphire Blue veya Solar Red rengini koy. Bak bakalım ne oluyor
search

Revan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
İphone olsun yeter. 3 ay önce iphone 5s kullanıyordum, telefon çıkalı dört beş sene olmasına rağmen her ortamda " Ooo ayfon mu o, ayfon bey diceksiniz" gibi şeylerle karşılaşıyordum. Kaldı ki telefonun arkasıda pert olmuştu.
Şimdi j7 prime kullanıyorum ses seda yok milletten... :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,540
Iphone muş oymuş buymuş.Arkadaş telefon ile hava atmak nedir ya?Birini yargılamak bu kadar mı basit?Ne oluyor iyi telefonun olunca gerçekten.Sadece bir eşya, daha ötesi değil.

Revan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Iphone muş oymuş buymuş.Arkadaş telefon ile hava atmak nedir ya?Birini yargılamak bu kadar mı basit?Ne oluyor iyi telefonun olunca gerçekten.Sadece bir eşya, daha ötesi değil.
Aynen katılıyorum sana ama gelde bunu çoğunluğa anlat. Millet affedersin s.di. yarıştırır gibi telefon yarıştırıyor, birbirlerine telefon markası üstünden lakaplar bile takıyorlar, daha uzun süre de devam eder bu..

WellTime54

Profesör
Reaksiyon puanı
1,000
Aynen katılıyorum sana ama gelde bunu çoğunluğa anlat. Millet affedersin s.di. yarıştırır gibi telefon yarıştırıyor, birbirlerine telefon markası üstünden lakaplar bile takıyorlar, daha uzun süre de devam eder bu..
10-20 sene önce herşey daha güzel ve temizdi bence kimse kimsenin elbisesine arabasına bakmazdı lüksle işi yoktu çoğu insanın şimdi millet giydiği donu bile överek anlatıyo o yüzden nefret ettim insanlardan:)