ortalama bir tablette nasıl özellikler olmalı ?

çerkezzz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir tablet almak istiyorum öyle fazla oyun meraklısı değilim ama sağlam uzun ömürlü ve hızlı bir tablet istiyorum ama nasıl özellikleri olmalı bir türlü karar veremedim birkaç öneride bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.(direk marka ve model yazarsanız daha iyi olur)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ekranı ve bataryası problem olmayacaksa düşük bütçenin tercih etmesi gereken tek cihaz var : Reeder W7iC. Teknosa'da 189 liraya satılıyordu.

Neden?

Çünkü fiyat aralığına rağmen HDMI,OTG gibi kilit özellikleri barındırıyor.

Şahsen Windows 8 tabletlerin daha işlevsel olduğunu düşünüyorum.

Windows 8'in Metro arayüzü ile tablette dolaşmak büyük keyif verecektir.

Tek sorun 1 GB ram olması ama fiyatı bunu eşitliyor.

Oyun oynamam demişsiniz. Bu tablet multimedya ağırlıklı kullanıma uyumlu.

Ama 400-500 lira fiyat sınırını aşarsanız kesinlikle 1 GB Ramlı cihazları tercih etmeyin. Eğer iPad Mini düşünürseniz orasını bilemem tabi.

Bu arada androidli tablet tercih etmek isterseniz Reeder W7iC'nin androidli A7ic versiyonu da var.

NOT : Tablete en ufak bir şey olursa Reeder mesuliyet kabul etmeden para istiyor genellikle bunu unutmayın. Çok ilgisiz bir yetkili servisi var.

---

Bu arada eğer bulabilirseniz ikinci el LG G Pad V500 (burası önemli yeni nesili hem pahalı hem 1 GB Ram barındırıyor) alın.

Hala günümüzde de başarısını gösteren S600 işlemci ile 2 GB ram kombini.

Tek problem S600 işlemci FHD ekranı pek sevmediğinden oyunlarda stabilite sorunlarına davet çıkarabiliyor. Ki siz de pek oyun oynamam demiştiniz sizin için büyük bir eksi mi bu bilemem.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir tablet almak istiyorum öyle fazla oyun meraklısı değilim ama sağlam uzun ömürlü ve hızlı bir tablet istiyorum ama nasıl özellikleri olmalı bir türlü karar veremedim birkaç öneride bulunursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.(direk marka ve model yazarsanız daha iyi olur)
bende bu aralar tablet arıyorum önceliklerim
1-kesinlikle ve en az 2 gm ram olmalı 2 tane 1 gb ramli tabletim var uzun süre geçtikten sonra işkence özellikle multiwindows işlemler için
2-hdmi mutlaka olmalı ama büyük markalar inat ediyor bu konuda
3-ekranı 1080p olmalı artık aşağısı kabul edilemez
4-pili standart tabletlerden fazla olmalı şuan win8.1li 7" tabletimde 2600 mah pil var şaka gibi

bu maddelere göre piyasada
casper via t10 ve reeder a10ix var fiyatları 500den yukarı
aslında samsung düşünüyorum ama f/p cihaz yok 7 inçlik tablete 500 lira istiyor.Sırf multiwindows için samsung olsun diyorum ama pek alternatif yok.
reeder ın 7inç win8.1 li tabletini 170 liraya aldım ve bu fiyata performansı kalitesi çok iyi bu yüzden reedera daha sıcak bakıyorum ama şuan alacak param yok biriktirmem lazım :mrgreen: