Teşekkürler![]()
1500 - 2000 TL arası en iyi ekran kartları - ShiftDelete.Net
Fiyat ve performansıyla dikkat çeken 1500 - 2000 TL arası en iyi ekran kartları hangileri? Ekran kartı fiyatları incelendiğinde, hangi model öne çıkıyor?shiftdelete.net
Rica ederim.Teşekkürler
Sanırım tarihi baya eski 1500-1600 TL olarak söylenen kartları 3000 TL'den aşağı göremedim :/Rica ederim.
Sanırım tarihi baya eski 1500-1600 TL olarak söylenen kartları 3000 TL'den aşağı göremedim :/
Sanırım tarihi baya eski 1500-1600 TL olarak söylenen kartları 3000 TL'den aşağı göremedim :/
Dolar?Size tavsiyem stokların yenilenmesini, ağustos sonunu beklemeniz yönünde.
Şu anda yaşanan fiyat artışı kur sebebiyle değil, yaşanan stok sıkıntısı ve üretimin durma noktasına gelmiş olmasından kaynaklanıyor.Dolar?
Peki, Ağustos'da göreceğiz sonucu. Ama 4-5 ay beklemek mantıksız duruyor.Şu anda yaşanan fiyat artışı kur sebebiyle değil, yaşanan stok sıkıntısı ve üretimin durma noktasına gelmiş olmasından kaynaklanıyor.Kur sebebiyle kaynaklansaydı bu fiyatları bir sene öncesinde de görürdük.
Ağustos sonunda stokların yenileneceğine dair bir kesinlik yok, sadece gelen açıklama bu şekilde. Ayrıca 4 ay beklemek varken 2 katı fiyat vermek hiç mantıklı durmuyor.Peki, Ağustos'da göreceğiz sonucu. Ama 4-5 ay beklemek mantıksız duruyor.
5 ay bilgisayarsız kalmak da mantıklı durmuyor :/ Harbi herkes Ağustos'u bekle diyor da, eğer stok gelmez ise ne olacak? Bunu diyenler sorumlu olmayacak mı?Ağustos sonunda stokların yenileneceğine dair bir kesinlik yok, sadece gelen açıklama bu şekilde. Ayrıca 4 ay beklemek varken 2 katı fiyat vermek hiç mantıklı durmuyor.
Açıkcası 5 ay beklemek daha mantıklı geliyor. O kadar bekledim 5 ayda bekleriz. Hele ekran kartları gerçekten pahalı, miningci abilerimizin yüksek iq'lu zihinleri sağolsun.5 ay bilgisayarsız kalmak da mantıklı durmuyor :/ Harbi herkes Ağustos'u bekle diyor da, eğer stok gelmez ise ne olacak? Bunu diyenler sorumlu olmayacak mı?
Bu kumar gibi ama siz bilirsinizAçıkcası 5 ay beklemek daha mantıklı geliyor. O kadar bekledim 5 ayda bekleriz. Hele ekran kartları gerçekten pahalı, miningci abilerimizin yüksek iq'lu zihinleri sağolsun.