Ortadoğu Teknoloji sitesi güvenilir mi?

Wusmın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ortadoğu Teknoloji sitesinde çok uygun diyata ürünler gördüm ancak güvenilir mi bilmiyorum. Sizce güvenilir mi? Oradan alışveriş yapan var mı?

Selmanmemiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Asus marka normal fiyati 8000 TL olan laptobu 4500 TL ye satıyorlar 2-3 tane ayrı numaradan ulaştım kimisi sipariş edin diyor kimisi urunler stokta yok diyor birini aradım biz o siteyi devrettii guvenmeyin dedi bence güvenilmez.

TURKER61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün akşam xbox ararken bulduğum bi sayfa site içeriğindeki fiyatlar uygun ve biraz da şüpheli geldiği için güvenemedim ve yazan adrese gittim elden teslim almak için ancak boş harabe bi yer var zaten müşteri hizmetleri diye koydukları numarayı kimse açmıyor güvenip itibar etmeyin derim ben.

vitboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba,

Bu firma İstanbul Bilişim'den güç almış olacak ki polimer alanında iş yaptığı halde nakit toplayabilmek ya da mağdur edeceği kişilerin parasını faize yatırmak veyahut başka yöntemlerle helal olmayan yolla para kazanmak(!) için bir işe girişmişler. Ellerinde olmayan ürünlere fiyat veriyorlar. Birdenbire ortaya peydah olmasından tutun da her anlamda alışverişi bırakın şikayet edilip tahkikat başlatılması gereken bir site.

Not: Ülkenin kanuni açıklarını veyahut suç süreçlerini bilen herkes istediğini alabilir. Sırf bununla ilgili işgüzarlık yapmak suretiyle danışmanlık firmalarının olduğu kanısındayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence güvenilir ama elinize 1 yıl sonra gelme ihtimali var.

Şu ana kadar bu anlamda güvenip alışveriş yaptığım ve geleceğinden şüphe duymadığım nanokatalog firması var. Tabi her firma değişebilir. Hiçbiri babamızın oğlu olmadığı (şu zamanda buna da güvenmek doğru olmayabilir :) ) için biz ancak bizi koruyan sahiplere güvenmemiz gerekiyor. Fakat o da tartışılabilir.

flying patrol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sakın bu siteye guvenmeyin, musteri temsilcileri veya ulasilabilir herhangi bir baska kanallari mevcut degil, internet siteleri kapali ve acilmiyor, 1 nisandaki siparis iptali icin karsi tarafta muhattap dahi yok, bankamla iletisime gectim, sonucu buraya bildiririm.

not: https://ortadoguteknoloji.com/ sitesi mevcut degil. muhtemelen paravana sirket

Blk10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ortadoğu teknoloji sitesinden 06 Mayıs da Philips televizyon aldım, o gün kargoya verildi diye mesaj attılar ama bence herşey yalan,o gece siteye zaten ulaşım da kaldırıldı,cimere şikayetçi oldum ama, bilmiyorum başka ne yapabilirim.

Admmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ortadoğu teknoloji sitesinden 06 Mayıs da Philips televizyon aldım, o gün kargoya verildi diye mesaj attılar ama bence herşey yalan,o gece siteye zaten ulaşım da kaldırıldı,cimere şikayetçi oldum ama, bilmiyorum başka ne yapabilirim.
Merhaba bende bu siteden alışveriş yaptım muhtemelen dolandırıldık ben arastırdım savcılığa başvurmamız gerekiyormuş birlikte hareket edersek daha iyi olur sanırım numaranı mesaj olarak atarsan konusup beraber hareket ederiz eminim böyle olursa daha çabuk hallolacaktır kardeşim

Blk10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Birlikten kuvvet doğar,sonuna kadar savaşalım, inşallah alınterim izi kaptırmayız böyle soysuzlara.

ylcnylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar. Bende ayni durumdayim maalesef. Ihbarda bulundum. Birlikte hareket edelim derseniz bende katilabilirim

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Böyle sitelere güvenmek başlı başına hata. Site kurmaktan kolay ne var? Geçmiş olsun size, umarım hakkınızı alırsınız. Alışveriş yaparken hepsiburada, trendyol, n11 gibi sitelerin aracı olacağı şekilde puanına uygun mağazalardan alışverişi tercih etmek gerek. Bu tarz ucuzlukçu sözde sitelerin yahnisi yenmiyor maalesef.

Admmm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ortadoğu teknolojiden parasını geri alabilen oldumu arkadaşlar

Arf13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bu şirketten laptop sipariş ettim .
Ürün 3 gun boyunca yolda teslimat aşamasinda diye göründü. Ne kargo bilgisi nede takip numarasi vardı. Sözde müsteri hizmetlerini aradim siparişim kamyonla gönderiliyor dendi.
Durumdan şüphelendim ortadogu polimer kimya şirketini aradim ordan biri ürünun kendilerinde mevcut olmadigini parami iade edeceklerini söyledi.
O gün boyuncca 50 60 defa aradım anca paramı alabildim.
Hamdolasun paramı kurtarabildim

Blk10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ben bu şirketten paramı iade olarak geri aldım.