Ynsemre007
Asistan
Merhabalar. Bugün the forest adında bi oyun indirdim sistem gereksinimlerine bakarsanız yüksek olmadığını anlarsınız ona güvenerek aldım. Fakat oyuna girdiğimde 2 fps alıyordum neyse grafikleri low yaptım game boosterle girdim çözünürlüğü en düşüğe çektim fakat fpsyi 10'un üstüne çıkaramadım ve bu durumdan oldukça rahatsız oldum. Aynı zamanda cs goyu 60 fps üstü oynayabiliyorum orta ayarlarda her neyse önce donanımı mı yazıyim;
İşlemci: İntel pentium dual core 2.94 GHZ
Ram: 8 Gb ddr3
Ekran kartı: atı radeon HD 4300/4500
Anakart: Foxconn G41MXE
Benim ihtiyacım olan burda bence ekran kartı fakat uyumluk sorunu varmış işlemci darboğaz felan yapar diyorlar ben pek bişey anlamadım bu yüzden size danışmak istedim. Benim ne yapmam gerekir ayrıca bütçe olarak fazla bütçem yok çoğu oyunu kasmadan orta yollu bi şekilde oynasam bana yeter ahım şahım bi performansa ihtiyacım yok yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler .
İşlemci: İntel pentium dual core 2.94 GHZ
Ram: 8 Gb ddr3
Ekran kartı: atı radeon HD 4300/4500
Anakart: Foxconn G41MXE
Benim ihtiyacım olan burda bence ekran kartı fakat uyumluk sorunu varmış işlemci darboğaz felan yapar diyorlar ben pek bişey anlamadım bu yüzden size danışmak istedim. Benim ne yapmam gerekir ayrıca bütçe olarak fazla bütçem yok çoğu oyunu kasmadan orta yollu bi şekilde oynasam bana yeter ahım şahım bi performansa ihtiyacım yok yardım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler .