Haber Orman yangınının asıl sebebi bulundu!

faruk.dogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
113
Reaksiyon puanı
1,766
O kadar yangını da o mu çıkarmış
Onları terör yaktı bu çocuk da arada kaynadı desek terör ile aynı anda mı çıkartmış yangını
Ben o yaşlarda fantezi olsun diye ateş yakmaya kalktığımda bile metrup binaya fln giderdim (ateş yakmak da eğlenceli şey ama :D ) bu nasıl bi piskolojideymiş ormanı yaktı .d
Gram inanmıyorum bu hikayeye
Hadi yaktı gitti de daha önce ki orman yangınları kısa sürede söndürülmüştü bu çocuk ateşin çocuğu mu bunun yaktığı ateş VİP mi bunu niye söndüremedik

Not: çocuğu birşeyle itham etmedim hikaye çok saçma geldi

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
İtirafa zorlandığını düşünüyorum. Bu kadar cani yaşıtlarımın olduğunu düşünemiyorum.

Eratosthenes

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
854
Manavgat'ta 28 Temmuz'da başlayan orman yangını ile ilgili soruşturmada, yangını 12 yaşındaki bir çocuğun çıkardığı tespit edildi. DW Türkçe’nin haberine göre gözaltına alınan çocuk, ifadesinde ormanı yaktığını kabul etti.

Psikolojisinin bozuk olduğunu ifade eden çocuk bakın neyden dolayı ormanı yakmış ? Manavgat'taki yangını 12 yaşındaki çocuğun çıkardığı belirlendi | DW | 04.08.2021
başlarım psikolojisine
bu ne lan oyuncak mı sanıyorlar böyle işleri
her anası babası ayrılan orman mı yakıyor
bir de neymiş okulda dövmüşler
biz sanki hiç dayak yemedik
şu güzel cennet gibi ülkeyi cehenneme mi çevirmeye çalışıyorlar anlamıyorum ki
bu çocuğu yurt yerine direkt akıl hastanesine yatırın yada direk scp vakfına teslim edin keter sınıfında saklasınlar

zaten hiç inandırıcı değil
biz 12 yaşındayken oturup saatlerce roblox oynuyorduk orman yakmak nedir abi

Murat Kasrat

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Manavgat'ta 28 Temmuz'da başlayan orman yangını ile ilgili soruşturmada, yangını 12 yaşındaki bir çocuğun çıkardığı tespit edildi. DW Türkçe’nin haberine göre gözaltına alınan çocuk, ifadesinde ormanı yaktığını kabul etti.

Psikolojisinin bozuk olduğunu ifade eden çocuk bakın neyden dolayı ormanı yakmış ? Manavgat'taki yangını 12 yaşındaki çocuğun çıkardığı belirlendi | DW | 04.08.2021
Sen şuna yapanların bir tarafları itiraf etmeye yemiyor desene çocuk arada kaynamış bildiğin.

Ahmet Adal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İtirafa zorlandığını düşünüyorum ve bir yandan kendi kendime diyorum ki çocukluk aklıdır bilmez ne yaptığını bir şekilde çıkmıştır yangın hadi Manavgat'ı geçtim ülkenin bir çok noktasında yangınlar çıkıyor o yangınlarında mı sebebi çocuk ?

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Vay be! 12 yaşındaki çocuğun yaptığı açıklamaya bak! Bu çocukta ışık var. Psikolojisi bozukmuş ama. :( Benim de psikolojim bozuk, Gimsa'yı yakmaya gidiyorum. Kolay gelsin size.

Ömer6321

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Tmm hadi bi yeri 12 yaşındaki çocuk yaktı ya diğer yerler ?

gameking37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Ben bu ormanı 12 yaşındaki çocuğun yaptığını düşünmüyorum. Yok eğer öyleyse bu çocuğun akıl sağlığından şüphelenmek lazım.

ProgramBoy

Asistan
Reaksiyon puanı
117
DW Türkiye mi, konu sahibi mi bizim aklımızla dalga geçiyor karar veremedim.

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
images (18).jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Çocuk mu ?
Bu kadarda olmaz be,gerçek değil deyin böyle birşey yok değil mi ?

Apple Lover

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Bunlar yalan haberler hepsini teröristler planladı birkaç gün önce 2-3 sefer istanbulda yangın başlatma girişiminde bulunmuşlar ama başarısız oldular