Orjinal ROM geri yükleme

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen gün jelly bean 4.1.1 mi öyle birşey rom yükledim ama pek fazla hoşuma gitmedi bende orjinal romunu geri yükleyeyim dedim ama nasıl yapacam hiçbir fikrim yok birisi bana yardım edebilir mi telefonum samsung galaxy y (s5360)
orjinal romu bir türlü bulamadım siz bu telefonun orjinal romunu bulabilirmisiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sayfa yöneticileri ve sakinleri avea intouch ve rom orjinalini bulabilir misiniz..? eger hala yardımcı olmaya calısıyorsanız sıze zahmet..

emirhan23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen gün jelly bean 4.1.1 mi öyle birşey rom yükledim ama pek fazla hoşuma gitmedi bende orjinal romunu geri yükleyeyim dedim ama nasıl yapacam hiçbir fikrim yok birisi bana yardım edebilir mi telefonum samsung galaxy y (s5360)
orjinal romu bir türlü bulamadım siz bu telefonun orjinal romunu bulabilirmisiniz ?

Hocam aynı şekilde yükleyebilirsin veya odini kullanarak yükleyebilirsin. Orjinal romu ben sana gönderirim.

catintayme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağol hocam çok işime yaradı allah razı olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sağol kardeşim de ben bunu nasıl kurucağım ben 4.1.2 kurmuştum şimdi eski sürümü yüklemek istiyorum nasıl yapıcam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl yüklüycem arkadaşlar bende 4.1.2 yüklü cwm modda var acillll yardımmmmm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Canadadan Note 3 N900W modelinde telefen geldi.. Türkçe olmadığı için netten room bulup attım ve tariflere göre yaptım. türkçe oldu ama şimdi kendiliğinden kapanıyor. Orjinal room bulabilir miyim veya nasıl düzeltebilirim. ? Yrdım edebilecek bi arkadaş var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avea intouch 2 ne acılıyor ne pc görüyor ne heycanla amıştım :blushing: şimdi bir format bile atılmıyor :helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar in touch 1 in orjinal yedeği olan var mı? lütfen...:clap::blushing:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba aprotech 8018 için room var mı google hesabı istiyor yazıyorum olmuyor çok acil yardım ederseniz sevinirim