Orjinal İphone Nasıl Anlaşılır

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
IMEI numarasını internettende sorgulatabiliyosun zor değil.
İmkanın varsa dan kastım bir akıllı tleefonun var ise intenret paketınde var sa sorgulatabılırsın demek ıstedım ımkandan kastım odur. MCSK İMEI SORGU yaz googleye sorgulat oradan çıkar herşey.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada anlaman için daha kolay bir yönetem söyleyeyım Cıhazın faturası varsa Faturada yazan İMEİ no ile tleefonda*#06# yap 2 imeide ayın ise cihaz orjınal.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION]

Sıkıntı yok kardeşim. Daha fazla birşey yazmaya gerek yok her halinden anlaşılır.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
apple id ile free bi app indirmeye çalış :D
farklı bir yere bağlanıp indirecekse zaten fakedir.

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonla birlikte bir telefoncuya git ve satmak istediğini söyle orijinal ise fiyat verir değilse bize yaramaz alamayız der.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
Yaklaşık 1 yıllık konu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence içini vidayla açtır telefoncuyu sahte olup olmadini göster

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Imeı öğrenmek için *#06# yapınca Imeı çıkıyor bildiğim kadarıyla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bendeki telefon aynen öyle app store a girince google yahoo falan çıkıyor nasıl halledebilirim lütfen yardımcı olun. diğer telefonum bozuldu ve bunu kullanmaya mecburum bari bir whatsapp indireyim:crying::crying::crying::crying::crying:

Alperen Atalay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bizim arkadaş dubai malı almış iphone 6 ekran resmen titriyor bizi yiyordu orjinal diye :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dubai de telefon fabrikası açılmış da haberimiz yok. Bu çocuklar da çok komik oluyorlar. Cin mali arkadaşım o. Dubai de telefon uretmiyorlar

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaşlar bir iphone alacam iphone 5 ancak yurt dışı cihazı fiyatıda çok uygun elden alacam ancak orjinal olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım adama sordum orjinal dedide bunun orjinal olduğunu belli eden bir şeyi var mı?
magazada google play a baglanırsa çakmadır apple store a girerse orjinaldir...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arakaşlar iphone 5s ekranının orjinal olup olmadıgını nerden anlarız actıgımızda bilen varmı

Masmellow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eline alması şöyle yeterli olur, 2 tane İ-phone olursa 2 sini ayırt edebilir orjinali ama arkadaş önceden eline almamışsa İ-Phone 5 anlamaz tabiki ele alınca [MENTION=342677]pilger[/MENTION] dediklerini yap anlaşılır gayet güzel hayırlı olsun bu arada ;)

merhaba abi bende iphone 5 alacağım ama bayiden mi yoksa 2.el mi alsam die düşünüyoum sahibinden.com da 600-450 arası iphone lar bayide de 700 tl geçmemesi lazım bi yardımcı olurmusun abi hangisi daha iyi olur