drjacob
Profesör
arkadaşlar bir iphone alacam iphone 5 ancak yurt dışı cihazı fiyatıda çok uygun elden alacam ancak orjinal olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım adama sordum orjinal dedide bunun orjinal olduğunu belli eden bir şeyi var mı?
eline alman bile yeter bu arada fiyat ne kadardı?
aynen aynen dostum sen git bi telefoncuda bak makinaya zaten bi daha eline alinca anlarsinEline alması şöyle yeterli olur, 2 tane İ-phone olursa 2 sini ayırt edebilir orjinali ama arkadaş önceden eline almamışsa İ-Phone 5 anlamaz tabiki ele alınca [MENTION=342677]pilger[/MENTION] dediklerini yap anlaşılır gayet güzel hayırlı olsun bu arada![]()
nasıl üye olabilirim bir link var mı?İos appstore uyeligini al pc den sonra telefonda apstore baglan bakalim baglanacakmi. İos kullanmadiysan Pek anlayamassin en saglam yontemi bu
şimdiki Replica ürünler orjinalinin nerdeyse aynısıişletim sistemi IOS ise orjinaldir
270 tl ye alınan cihazın İphone olma şansı olabilir mi?
bisey sorcam ben ıphone 4 s alcamda 2. el 1000 tl dio adam ilk görüste felan nerden anlarım telefonun orjinal oldugunu söyler misin
arkadaşlar bir iphone alacam iphone 5 ancak yurt dışı cihazı fiyatıda çok uygun elden alacam ancak orjinal olup olmadığını bilmiyorum nasıl anlarım adama sordum orjinal dedide bunun orjinal olduğunu belli eden bir şeyi var mı?
En kolay yol git telefoncuya gösterımkanın varsa ımeı sorgulat,
![]()